torsdag 8 september 2011

En kram som ett PR-trick

Den försonliga omfamning av företrädare för Hells Angels MC-klubbar och Satudarah MC var främst ett PR-trick. Varje förestående gäng krig, absolut inte med tabellen. Europaparlamentet föreslår att Alex Caine, en kanadensare som burgerinfiltrant år i hemlighet arbetat för polisen medan han gjorde karriär i motorcykelgäng.

Caine kommer nu utbildning för detektiver som gräva i mc-gäng. Han skriver också böcker. Hans bok, vän eller fiende? att främja, han har i Nederländerna.


Den kanadensiska allmänheten kommer att inse att visas söndag vid Waterlooplein i Amsterdam, var utställningsmonter. Där protesterade motorcyklister, däribland många Hells Angels mot uppsägning av flera Harley Days i olika städer i Nederländerna. Borgmästare inklusive Arnhem, Tilburg, Alphen Winschoten och förbjöd sammankomster av ryttare av Harley Davidson motorcyklar på grund av att polisen hade konkreta bevis att oegentligheter kan inträffa.


IntäkterNationella sök rapporterade nyligen att vara rädd för en våldsam konfrontation mellan Hells Angels och Satudarah MC. Den senare klubben har blivit Bandidos, en internationell motorcykelklubb som är i krig med änglarna. Engagemang, brottet narkotikahandel och prostitution inkomstkälla, säger Caine och fd Tyska Ulrich Detrois Hells Angel.


I söndags en grupp av Satudarahleden i utkanten av Amsterdam, stoppades av polisen.En delegation tilläts gå till Waterloo, där vänliga kramar tvungen att ge signalen att ingenting är fel. Men detta är hyckleri, säger Caine. "Detta har hänt oftare. I Montreal vid tiden för den stora motorn kriget, ett offentligt möte mellan ledarna för Angels och Rock Machine, som grundades av journalister. Men inom några månader fanns det sex döda kroppar på. "


KonkurrenterEnligt Caine, den "konkurrenterna" i Hells Angels att göra till klubben under tryck. "Änglarna hörn, även av rättsväsendet. Den andra klubbar lukten sin chans, de vill ta över marknaden. "
Intressant, Hells Angels på senare tid en hel del nya avdelningar bijkregen i vårt land. I västra Tyskland finns vid varje tur nya "kapitel" i, säger Detrois, som vice VD för ett kapitel i Hells Angels var Kassel. Caine: "Trupperna är samlade, verkar det. Detta är en farlig utveckling. 

http://www.spitsnieuws.nl/archives/crime/2011/09/een-knuffel-als-pr-stunt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar