tisdag 20 november 2012

TV 2 og DR saboteret under rocker-dækning

Dæk piftet på sendevogn og et kabel til kamera klippet over ved domsafsigelsen i den store rockersag.
Både TV 2 og Danmarks Radio blev udsat for hærværk, da de dækkede domsafsigelsen i den store rockersag i Østre Landsret tirsdag.

Under domsafsigelsen blev en ledning til TV 2's kamera klippet over af ukendte gerningsmænd, og DR's sendevogn fik et piftet et dæk.

16 rockere med tilknytning til Hells Angels har været på anklagebænken, og 30-40 kammerater troppede op foran retsbygningen for at vise deres støtte. Flere iført rygmærke på vesten.

Anklager Trine Sorgenfri i rockersagen, hvor 14 mænd samlet har fået knap 112 års fængsel for en stribe drabsforsøg, har dog ikke følt sig truet på noget tidspunkt.

- Nej heldigvis ikke på noget tidspunkt, siger hun til Ritzau efter dommen.

Ingen er anholdt for hærværk, og politiet fik gennet kammeraterne væk fra retten uden brug af magt.

Trods hærværk og massiv tilstedeværelse, så droslede anklageren ikke ned for sin udlægning af dommen, hvor de tiltalte slap for 23 års fængsel i forhold til byretten.

- Der er sket frifindelse af en række forhold i forhold til byretten, og så skal der helt naturligt også ske en nedsættelse af den samlede strafmængde. Men for de enkelte forhold for de tiltalte, så er der overordnet set sket en stramning, siger Trine Sorgenfri.

Ingen Hells Angels-rockere får fængsel på livstid i den store rockersag i Østre Landsret.

De fleste ofre for rockernes forbrydelser var unge mænd med udenlandsk baggrund, og ifølge anklagerne var skyderierne et led i konflikten mellem Hells Angels og flere indvandrerbander.
http://www.fyens.dk/article/2197666:Business-Fyn--TV-2-og-DR-saboteret-under-rocker-daekning

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar