torsdag 8 november 2012

Tre personer utkledd som medlemmer av mc-klubben «Outlaws» banket på en dør. Kravet mot mannen som åpnet døren var 200 000 kroner pluss 24,9 prosent rente.

MC-metoder

Det var i mai for tre år siden det dukket opp tre personer kledd som «Outlaws» dukket opp hos en mann på Brattlikollen i Oslo med krav om penger. De forlangte 200 000 kroner pluss rente på 24,9 prosent som skulle betales dagen etter. Han betalte aldri, men 28-åringen er dømt for medvirkning til trusler.

Metoden har han brukt før. 28-åringen har overfor  to personer utgitt seg for å være fra motorsykkelgjengen Bandidos MC. Han ringte til en mann i Tønsberg, sa at han var fra denne motorsykkelgjengen, og ville komme på besøk dersom vedkommende ikke betalte skyldige 300 000 + renter.

Budskapet ble understreket ved at 28-åringen fortalte «at politiet ikke ville rekke å gjøre noe før X lå i bagasjerommet». Ved et annet tilfelle hvor han utgav seg for å være fra Bandidos, fikk vedkommende vite at han "ville bli revet i filler" hvis han ikke betalte.
http://www.aftenposten.no/okonomi/Bilsvindler-domt-for-trusler-7038030.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar