fredag 2 november 2012

HA-rivalen lägger ned efter helgens attack

Mc-gänget Brimstone lägger ned sin verksamhet efter helgens blodiga attack i Skene.
GT kan berätta hur Hells Angels med våld tvingade bort dem.
- De gjorde så mycket fel man kan göra inom mc-kretsar, säger en gängkälla till GT.

Gick emot HA

Medlemmarna i det attackerade mc-gänget Brimstone kallade sig tidigare för Sons of Demons. Det gänget, där flera medlemmar tidigare uttryckt lojalitet med Hells Angels, valde att markera mot HA genom att strunta i den så kallade Sverigemodellen. Modellen är det system som HA har för att kontrollera i stort sett allt inom mc-gängsvärlden.

- De ansåg sig stå över Sverigemodellen, säger en person med insyn i gängvärlden i Västsverige.
Hells Angels kunde inte tolerera detta utan skickade folk för att råna medlemmarna i Sons of Demons på deras västar. Efter det ombildades Sons of Demons till Brimstone. Markeringarna mot Hells Angels fortsatte när Brimstone börja föra samtal med HA:s huvudfiende Outlaws.

"Finns inte längre kvar"

Uppgifter till GT säger också att Hells Angelsanknutna personer inte bara ska ha attackerat Brimstones fest i helgen utan också ha gjort hembesök hos medlemmar för att få dem att lägga ned sin klubb.

I går kom också beskedet att Brimstone läggs ned. I ett meddelande på sajten Payback, som står Hells Angels nära, påstår en företrädare för Brimstone att de inte vet vem som ligger bakom attacken. Detta trots att vittnesuppgifter från första början sagt att det var HA:s stödtrupp Red & White Crew som låg bakom attacken.

Meddelandet avslutas med HA:s mål för hela aktionen mot Brimstone: "Vi har blivit tvungna att lägga ner klubben, och finns inte längre kvar."
http://www.expressen.se/gt/ha-rivalen-lagger-ned-efter-helgens-attack/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar