tisdag 4 oktober 2011

"Mongols" treffen auf „Hells Angels“


Kiel - Har rocker kriget i nästa omgång? Tydligen "mongolerna" i Kiel inte har löst. På helgerna mötet "mongoler" medlemmar av den rivaliserande "Hells Angels". Polisen var tvungen att ingripa.

Tillfället var, enligt en polistalesman, den "dörr-pop natt" i hall 400, vid den berömda ca 350 på lördagen. Förekomsten av de fem "mongolerna" hängsmycke med relevanta emblem i innerstaden var "helvete änglar" uppenbarligen inte rätt. En ledande medlem av rockbandet som var med några kamrater på plats, borde ha angett "mongoler" att inse att de skulle ta av kläder, säger de. Polisen reprimand de rivaliserande grupper och talade om besöksförbud, prata med alla inblandade parter, sade polisens talesman.

Uppenbarligen verkar det finnas "mongoler" har ännu inte löst i Kiel. 14 dagar sedan ledaren för gänget över statliga brottsutredare för Office hade sagt att det inte längre "mongolerna" i Kiel. Som föregicks av stängningen av klubbhuset i Stosch Gaarden vägen genom staden från byggnadsordningen av juridiska skäl. Nu är dock på hemsidan: "Vi förblir mongoler" definitivt i Kiel och leta efter ett nytt klubbhus. "De två mc-gäng är fiender och har samband med illegal verksamhet i anslutning.

http://www.kn-online.de/lokales/kiel/254069-Mongols-treffen-auf-Hells-Angels.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar