onsdag 12 oktober 2011

Bremen verbietet erneut Tragen von Rocker-Symbolen

Bremen - Kampen mot rivaliserande mc-gäng Bremen har åter antagit ett förbud mot offentligt bärande av kläder och symboler typisk kurs. Enligt överenskommelse är det förbjudet Bremer fria marknaden - en stor folkfest i staden - för att visa tecken på erkännande av "Hells Angels", "Bandidos", "kropp MC" och "Red Devils", sa Bremen myndighet. Som en grundläggande referens till staden kontoret till "faror" som skulle uppstå genom förekomsten av sådana rockgrupper.

Vems symboler kunde provocera rivaliserande gäng och hade en "skrämmande" för befolkningen, sade inrikesdepartementet med mer. Därför med rockers populära dräkter eller andra kläder med deras särskiljande prägel på området gäng av 14 till 30 Oktober permanent utomhus marknaden är förbjudet. För brott, kommer böter på 200 betalas. I delar av Bremen, är bärandet av symboler rocker redan permanent avstängd sedan i maj. Förbudet är runt den lokala klubbhuset i gäng och de så kallade disco Mile, en gata med barer och restauranger.


Bremen är en av de provinser, där det under de senaste åren och månaderna av våldsamma konfrontationer mellan Rocker klubb. Banden har uppskattats av polisen i kriminella droger och engagerade prostitution verksamhet och konkurrera med varandra om inflytande. Den rockgruppen "mongoler" var helt förbjudna i Bremen i maj, efter att medlemmarna hade angripit medlemmar av "Hells Angels" och "Red Devils". Andra stater förbud redan utlöpare av Rocker klubb.

http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5iJaBE1SfzVts4DfN1vLYLbTcY90A?docId=CNG.923eecb0e26b25f1beff3dd3d47b7a6e.3e1 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar