tisdag 18 oktober 2011

Polisrazzia Satudarah

Breda - Polisen på tisdagen stormade av en mc-klubb Satudarah i Zundert. Den Moluckerna Klubben grundades 1990 i Moordrecht och har vuxit till en rikstäckande organisation med tio divisioner. MC Satudarah var regelbundet i nyheterna de senaste månaderna. Främst eftersom det fanns spänningar mellan Hells Angels Motorcycle Club och.
Omkring nio timmar var dussintals officerare närvarande vid klubbhuset. Byggnaden skyddas av en stor svart skärm.
Polisen i RAID, inklusive hjälp av en helikopter och ett pansterwagen. Inte heller polisen bilar från landet förfogande.
Mer kommunikation, polisen och rättsväsendet inte, enligt talesmannen. Åklagarmyndigheten (OM) sker under tisdag kväll med en omfattande redogörelse för åtgärden.
Tidigare i år på grund av potentiella konflikter mellan Hells Angels MC Satudarah hela dagen för älskare i Nederländerna annulleras. Hundratals motorcyklister - inklusive medlemmar av nämnda klubbar - protesterade i Amsterdam i september även mot avbokningar. Denna protest gick smidigt. På sommaren, i huvudstaden, dussintals medlemmar arresterats Satudarah, som fruktade också en konfrontation med änglar.
Klubbarna själva förnekar att de är efter våld. Men skulle det vara en oenighet om normer och värderingar inom motor-klubbar. Så Angels Satudarah nyligen anklagades för att tillåta medlemmar som inte kan köra bil eller använda motorcykel motor.
För några månader sedan, det finns rykten om att Satudarah MC skulle ansluta sig till Bandidos MC i Tyskland för att skapa ett block mot änglarna att bilda. Men i ett uttalande som uttryckte Satudarah rykten och sa att Bandidos inte heller bidra till att skapa en holländsk gren.
Satudarah senaste månaderna är inte längre i det så kallade rådet Åtta, ett samråd med flera mc klubbar som fastställts för ömsesidig fred.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/10748306/__Grote_actie_gaande_in_Brabant__.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar