torsdag 20 oktober 2011

Tilspisset etter Outlaws-overfall

Det voldelige overfallet på Outlaws-medlemmet (42) i Vududalen linkes til rivalisering med andre énprosent-klubber i Trøndelag. 

Det bekrefter kilder med innsikt i det kriminelle MC-miljøet som Trønder-Avisa har snakket med.
På sitt eget nettsted gir flere Outlaws-medlemmer uttrykk for at overfallet i Vududalen ikke blir tatt nådig opp. 

– God bedring, broder. En stor hilsen til de pårørende. Dette er en møkkasak som aldri vil bli glemt, skriver et fullverdig medlem. 

Stygt kvestet
 
Samtidig brukes overfallet i Vududalen med referanse et oppgjør mellom flere énprosent-medlemmer på restauranten El Cocodrilo i Stockholm 7. september. 

Ifølge svenske medier ble to personer alvorlig skadet i oppgjøret, der det både skal ha blitt brukt kniv og skytevåpen. Et Outlaws-medlem ligger fortsatt på sykehus i kunstig koma etter å ha blitt knivskåret i halsen. 

Bakgrunnen for hendelsen var ifølge svensk politi at flere medlemmer fra énprosent-klubben Bandidos hoppet av til Hells Angels. Opplysninger gitt til svensk politi tydet på at de nye prøvemedlemmene var tvunget til å vise styrke ved å angripe Outlaws. 

To tidligere Bandidos-medlemmer, nå HA-prospects, er siktet for mordforsøk etter hendelsen.
– This attack (Vududalen) and the cowardly attack in Stockholm will never be forgotten, skriver Outlaws på sitt eget nettsted. Meldingen er postet med signaturen SYLO, som betyr «support your local outlaws». 

Budskapet understrekes med Outlaws’ megetsigende motto: «GFOD, God Forgives, Outlaws Don’t».
 
- Mister grepet
 
Den siste tiden har politiet opplevd økt aktivitet i det kriminelle MC-miljøet i Trondheim.
Etter flere år med full dominans for Hells Angels, har énprosent-klubber som Outlaws, Mongols MC og Gremium MC forsøkt å etablere seg i byen. Flere av disse klubbenes støttegrupper er også på vei inn. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar