fredag 14 oktober 2011

Rocker mit Inkasso-Service - Firma von "Hell's Angels" bot Dienste an / Vorwurf: Keine Lizenz

Walsall · Hannover. Omgiven av Erge-rockarna är på väg Frank Hanebuth omgav hans väg. I centrum för en TV-kamera blixt, den gyllene, bevingade dödskallar dekorerad med knappar på sin långa svarta läderrock. Den kraftfulla chefen för Hannover "Hells Angels" bara kontrollerar produktionen av stadshuset i Walsall efter att han har följt direktsändningen av ett radioprogram. Ämne igår eftermiddag: påverkan av "Hells Angels." Det är nu återigen sina butiker, som håller utredarna upptagen. Således åklagaren omdömen i Verden för närvarande besluta om att inleda mot Hanebuth Bolaget "GAB Security GmbH" ett förfarande.
En talesman för Verden åklagare bekräftade igår att det handlar om en eventuell överträdelse av de juridiska avdelningarna lagen. Bakgrunden: En media rapport säger "GAB Security GmbH" inkasso tjänster som erbjuds, utan att ha erforderlig licens. På ett sådant brott är böter på upp till 5000 €. För Hanebuth - kan som firas i flera år som härskare över Hannover underhållning och Red Light District och en påverkan på ett förvirrande nätverk av företag och individer - det möjliga vitet är osannolikt att bära vikt. Ger dock även den anklagelsen i sig ett bra värsta tiden för mer rubriker när i september två av hans vallhundar attackerade förbipasserande och skadade fem personer ha vissa svårigheter. Uppmärksamhet i media, dock ingripa i företagsklimatet av den organiserade brottsligheten - och det inkluderar säkerhetsexperter, den "Hells Angels."
Hanebuth förnekade igår mot tidningen att bolaget inkasso tjänster, indragning av fordringar har erbjudit. "Det finns inget att det," den klumpiga, biffiga rocker morrade när du lämnar Walsall stadshuset. En display i Hannover-området tidningen "Steintor nyheter" visar det motsatta. I numret från december 2005, under rubriken "Nu med inkasso tjänst": "Från 1000 € utomhus står och arbetar för GAB Security GmbH för dig." Berörda parter uppmanas: "Låt Ring bara tid och informera dig själv."
Hanebuth affärspartner i "GAB Security GmbH", baserat i Walsall Wolfgang armé. Bordellen operatörerna går var i fokus för direktsända radioprogram, är han känd i staden "Hells Angels" representant och sponsor av kontroversiella ideella organisationer. För många Walsroder han är också ses som en respekterad medborgare, titta på användningen av sin "GAB Security GmbH" mappen som ingenting vanärande service. Den resulterande sociala acceptans vill rulla tillbaka Miljöpartiet fullmäktigeledamoten Detlef Gieseke. "Vi är inte värre än andra städer, vi är bara dumt om det," Gieseke sade under diskussionen och bad att förbjuda mc-gänget. Att företaget för säkerheten för evenemang i staden bli ansvarigt, "Jag kan inte acceptera." Utredarna Andreas Kühn Niedersachsen statliga Office of Criminal uppmanas att se över alla affärsmän, "om det verkligen är bara pengar som räknas."

http://www.weser-kurier.de/Artikel/Region/Niedersachsen/463469/Rocker-mit-Inkasso-Service.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar