tisdag 11 oktober 2011

Förbud mot Hells Angels i Berlin planerade

Av brottslingar slipper fängelse - mot Hells Angels Bandidos
En misstänkt skytt i rocker kriget kan mycket väl sitta i häkte, men är på fri fot. Nu ett förbud mot Hells Angels kommer att kontrolleras.
En misstänkt skytt i rocker kriget kan mycket väl sitta i häkte, men är på fri fot. Nu ett förbud mot Hells Angels kommer att kontrolleras.
Mannen var på grund av våldsamma rån och överfall relevanta register polisen och även dömd, han betraktas som anhängare av Kadir P. Trots sin erkända farorna med 24-åringen som gavs var efter attacken i januari borgen och kunde därför förmodligen på torsdag, skotten i butikerna . ge En av dessa butiker är president för Bandidos. Åklagaren begärde inte att kommentera omständigheterna.
Förbud mot Hells Angels i Berlin planerade
Till våldsamma sammandrabbningar mellan rivaliserande Hells Angels och Bandidos klubb rocker inte att eskalera ytterligare, är de säkerhetsmyndigheter i Berlin arbetar på ett förslag att förbjuda Hells Angels i Berlin. Möjligtvis i likhet av Hessen.
Den lokala inrikesminister Boris Rhein (CDU) har förbjudit slutet av september, två utlöpare av Hells Angels i Frankfurt / Main, den så kallade charter "väst" och "Frankfurt".
De två grupperna var förbjudna att utvecklas, enligt inrikesminister, i syfte att kriminella makten i ett visst område och upprätthålla detta område och maktanspråk. Detta möter har uppskattats av personal i Berlin Criminal polisbyrån gäller även för Hells Angels Berlin City.
Nu senast hade kriget mellan stridande rockers Bandidos och Hells Angels eskalerade igen. En av de Hell Angels till Kadir s. - en av de få tyskarna i gruppen som heter Christopher H. - hade provocerat Bandidos klubb nära hennes hem på landsvägen i Wedding och knivhöggs i sekvensen.
Tydligen som hämnd mot 18 publicerade en början okänd klockan på en mountainbike på provinsiella vägen och öppnade eld på kläderna verksamhet Bandido president Micky Sch. och några meter bort, ligger tatuering studio som ägs av vice ordförande för "United Rocker", en grupp med anknytning till Bandidos. Ingen skadades.
En stor kontingent av poliser stormade lite senare, flera klubbrum, och slutligen tog fasta Marcel K. - en gammal vän. Den 24-årige var tidigare flera gånger påträffats vid inspektioner i närvaro av medlemmar av Hells Angels Berlin City.
"Det finns tecken på att han heter när det är nödvändigt att utföra smutsiga jobb för dessa rockare," sade en polis. "Det är otroligt att polisen är kända våldsamma brottslingar i stort och utgör en fara för samhällen där de ger bilder i fullt dagsljus på offentliga gator."
Bara en kort frihetsberövande för gärningsmän
P. Kadir var spektakulär med 80 anhängare i en världsomfattande unik åtgärd av Bandidos Hells Angels har svämmade över.
Marcel K. anklagas för att vara infiltrerade med en medbrottsling den 13 jan kl 10,30 klockan i guldsmed guld hus på North Street i Miller Bröllop med hammare och slog sönder fönstren i montrar måste. Gärningsmännen flydde från början med en Mercedes M-klass och senare till fots. Vittnen kunde ringa riktning fly, var Marcel K. slutligen stannade vid bron Swinemünder nära järnvägsspåren genom ett skott i benet.
Att för brottslingar Marcel K. efter attacken bara en kort tid och häktning hade beställts och han släpptes, kritiseras inom polisen.
Också att fram till idag ingen domstol datum har fastställts mot P. Kadir, efter att han hotat en vakt med kniv och ville sticka dem i nacken, träffade utredare med oförståelse. "Hade rättsväsendet agerade snabbare, skulle vara den främsta rocker kanske långt bakom galler och kunde beställa ytterligare brott eller ännu längre tid att utföra."
Under tiden var åklagare i Frankfurt (Oder) i förra veckan gripandet av Hells Angel Christopher H. antagits knivhuggen under den senaste veckan.
Han är flera år sedan - på den tiden han fortfarande var en medlem i Bandidos - en Hells Angel i Brandenburg Finowfurt har ett ben nästan avhuggna. Processen svävar fortfarande, men när Frankfurt utredare fann att den tilltalade har ingen rapportering adress i Tyskland och tillbringade mycket tid i Mallorca, var arresteringsordern utfärdats för avviker.

http://www.welt.de/aktuell/article13651916/Hells-Angels-gegen-Bandidos-Intensivtaeter-von-Haft-verschont.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar