torsdag 13 oktober 2011

Stadtamt verfügt Kutten-Verbot

 Att den fria marknaden är en lugn familj händelsen är av intresse för alla berörda - det är ju också en inte obetydlig ekonomisk faktor. Efter en dålig sommar på grund av den ganska blandade säsongen hittills, placera underhållare hösten verksamheten. 


Och så nu är en rocker-Kåpa förbud. Staden Office har förbjudit att bära på den öppna marknaden och i Hall 7 av kläder som är försedda med märken och emblem av motorcykel grupper som tillhör de så kallade "Gangs Outlaw motorcykel."

"Förbudet kommer att bidra till att undvika aggressiva konfrontationer stridande fraktioner Bremer fria marknaden", det sa i går. Han fortsatte: "Dessa är de grupper av Hells Angels MC, Red Devils MC, Bandidos MC, MC kropp. Mongolerna MC och dess funktioner är redan förbjudna. "

http://www.kreiszeitung.de/freimarkt-bremen/2010/freimarkt-aktuell/freimarkt-bremen-familienfest-1444943.html

Staden officiella vill förhindra konflikter med förbudet mot aggressivt fientliga grupper på den fria marknaden Bremer. Enligt myndigheten är i praktiken innebär grupperingar Hells Angels MC, Red Devils MC, Bandidos MC, MC kropp. Mongolerna MC och dess egenskaper har redan förbjudits (business-on.de rapporterats). De kommer alla att räknas av myndigheterna i den så kallade "Outlaw Motorcycle Gangs".

Dessutom fruktar de att kommunfullmäktige också att skrämmande effekten av märken och emblem har på den allmänna befolkningen och har därför beslutat att bannlysa dem från den fria marknaden grunder.

Stadshuset rädsla rivaliteter

Föreställningarna med kläder och symboler kan ha en provocerande effekt på andra konkurrerande rocker grupper, enligt grunderna för kommunfullmäktige. I Köln, hade det kommit redan i slutet av juni vid kanten av en boxningsmatch till en konfrontation mellan medlemmar av Hells Angels och mongolerna. Erfarenheten har visat att hotar tillsammans med gott humör, särskilt för stora evenemang regelbundet en katastrofal mix när krafterna är grova möter.

Skall fastställa straff

Förbudet mot kommunfullmäktige hänvisar till hela evenemanget på hänsyn till allmän betesmark, inklusive alla åkattraktioner, annan utrustning, tält öl och hallar, och utställningshall 7 Traditionellt finns det en inomhusfestival med vidhängande disco området. Förbudet gäller, enligt stadens officiella först under de öppettider den fria marknaden och Bremer Hall 7 I händelse av överträdelse har myndigheten en straff i mängden 200 set.

http://weser-ems.business-on.de/stadtamt-freimarkt-mongols-hells-angels-bremen-_id20679.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar