fredag 14 oktober 2011

Anklager anker også i rockersag

Brian Sandberg fik 11 år og 10 måneders fængsel og blev kun dømt for det ene af de to drabsforsøg, han var tiltalt for. Nu vil anklagemyndigheden forsøge at få ham dømt for begge dele.

Anklagemyndigheden har valgt at kontra-anke hele sagen mod Brian Sandberg og hans 15 rockervenner i Hells Angels og støtteklubben AK81. Det oplyser vicestatsadvokat Charlotte Alsing Juul til DR Nyheder.

HA-rockerne har alle selv valgt at anke til mindskelse af deres straf eller frifindelse - men nu anker anklagemyndigheden hele sagen.

15 af rockerne blev i slutningen af september idømt langvarige straffe for i alt seks drabsforsøg under bandekonflikten. Men i flere forhold blev rockerne frikendt, og det er disse forhold anklagemyndigheden nu vil forsøge at få dem dømt for i landsretten:

- Vi mener, at beviserne er stærke nok til at få de 16 rockere dømt i alle forholdene, og det er grunden til, at vi kontra-anker, siger vicestatsadvokat Charlotte Alsing Juul til DR Nyheder.

Den ledende HA-rocker Brian Sandberg, som fik 11 år og 10 måneders fængsel, blev kun dømt for det ene af de to drabsforsøg, han var tiltalt for. Men anklagemyndigheden mener altså, at man har materialet til at få ham dømt for begge forhold.
http://www.dr.dk/P4/Kbh/Nyheder/Hovedstadsomraadet/2011/10/13/111747.htm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar