fredag 7 oktober 2011

Cannonball MC

Cannonballin presidentti ihmetteli poliisin tiedustelutoiminnan virheitä

 

MTV3 - Jarkko Sipilä
- Inte för att det inte finns någon armé. Här är familjer och arbetande människor, säger Cannonball MC president. Han hördes i domstol, som granskar maj jengiammuskelua.
- Vi medlemmar i arbetslösheten är den samma som den finska staten. Vi gjorde det att fungera som alla andra.
51-åriga barn, till exempel, kan ibland få inför oss själva ett gäng. - Ledamöternas privatliv bryr sig inte om det inte påverkar klubbens aktiviteter.
Kanonkula tog färgerna på 1991. Verksamheten startades några år tidigare. - Detta är inte moottoripyöräkerhoksi organiserad brottslighet. I bakgrunden är en registrerad förening, vars syfte är att främja motorcykel kulturen.
Ordföranden undrade polisen intelligens och hur den har fel.
- Jag är en misstänkt döda och ett par gånger, att jag är klar. Fem gånger har polisen misstänkt att vi kommer att Outlaws.
Outlaws är en stor internationell publik, liknar Hells Angels och Bandidos.
- En gång undrade de om en av våra medlemmar har förändrats läger. Det visade sig att denna misstanke i bakgrunden var det faktum att gården ägdes av en medlem drogs över fågelskrämmor Bandidos support-shirt. Slutsatser har gjorts om detta. Dumma uppgörelse bestämmelser
- Mitt liv i tjugo år skulle ha varit helt annorlunda om medlemmarna har gjort det som jag säger. Framöver stället måste identifiera medlemmarna i makings av hölmöyksiä.
Sommaren 2009 Hovrätten ansåg gäng Cannon Ball. Enligt presidenten var det en lokal överdrifter.
Han har dömts för grovt brott narkotikabrott. Det var ungefär två kilo amfetamin ostamisyrityksestä, som följdes av ett femårigt fängelsestraff. - Det var en minut samtal, vilket tolkades som
Om brott begås, de uppträder som individer, säger en 51-åring.
Ari Halonen, president för advokat frågade om medlemmarna i klubben pengar för brottslig verksamhet? - Ingen.
Om en medlem begår ett brott, oavsett om de inkomster för att betala klubben? - Ingen.
Ordföranden för klubben är inte använde våld för att försvara färgerna, men individer är offer för sådana situationer.
Ordföranden sade att han var på semester senast 1999, med förbehåll för fängelse tid för att räknas som sådana. "Jag vill inte äta rädisor"
- Jag är inte blivande sociala livet utanför. Då skulle behöva bo i skogen och äta rädisor. Jag har inte 1% av tecken har någonstans.
- Gemenskapen behövs. Inte rätt sätt att arbeta, sade han, med hänvisning till exemplet med sjukvården.
- Biker-livet är inte ett angrepp på den organiserade samhället.
- Vi har ett procenttecken har införts för femton år sedan. Det fick dem, som hade en motorcykel och de inte har hjul, blir inte karaktärerna.
Club månatlig medlemsavgift är hundra per månad. Medlemmar är nu ca 120 i Helsingfors och andra städer.

http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/2011/10/1403946/cannonballin-presidentti-ihmetteli-poliisin-tiedustelutoiminnan-virheita

 

Cannonball-gängmedlemmar som i maj skytte inte ens skulle träffa en två eronneeseen man gäng. - Han siktade nedströms och bekräftade att knölen, sa assistenten.
Enligt honom fanns det ingen plan. Detta försäkrade en andra åtal. Tredje hade skadan blivit uttryckligen förbjudet.
Ordförande i gänget är Cannonball MC inte brottsligt, men mc-klubb.
Åklagarens uppfattning är den andra och fem Cannonball jengiläistä åtalades för mordförsök. Händelser inträffade i 23-24 maj i Helsingfors. I bakgrunden är ett fall där gänget lämnade mannen hade en rättvis vecka tidigare knivhögg yhteä jengiläistä. Enligt åklagarna var offret ett gäng asekersantti.
Enligt åklagaren Piia Vottosen vapen tillämpades först i Tusby, och senare fem män gick till bilen Hertonäs. Hedgehog i 18 sijatsevan framför huset öppnade eld. Ex-gängmedlemmar gick efter dem och skottlossning fortsatte Österleden. Ex-gängmedlemmar skott på Cannon Ball, men klubbhuset. En totalt tjugo skott avlossades.
Två ex-jengiläistä åtalades för försök till mord.
Han har inte försökt att döda någon, säger ex-gängmedlemmar rådgivare James Tuutti. - Han har skjutit endast två gånger framför klubben utrymme, sade Tuutti, och beskrev situationen för tvingat läge, där han tagits på bar gärning att ta brottslingar.
Rådgivare noterade också att de två inte kan få skjuten till döds i fem, så det kan inte vara fem mord företag.
I allmänhet är därför de flesta av de avgifter som förnekas.Polisen säker rättegången
Parterna är arga med polisen uppskattning. Således är tingshuset säkerheten rummet fler poliser än den anklagade. Uniformerade poliser är beväpnade med en kula behå förutom skyddsglasögon.
Merparten av den andra hälften kommer att investeras i en stor rättssal av sidorna.
Utöver det polisen beslagtog vapen berättelse om pengar, sprängämnen och liknande. mobiltelefonnät, trakasserier på enheten.

http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/2011/10/1401539/cannonball-jengilainen-tahtasin-tahallaan-maahan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar