onsdag 19 december 2012

Gängkriminell misshandlade sin egen pappa

Kraftigt berusad och hög på tabletter kom 20-åringen hem till sin pappa – och misshandlade honom med slag, sparkar och möbler tills pappan kunde fly gråtande därifrån.
Nu har 20-åringen dömts till fängelse.

Nu har tingsrätten kommit fram till dom i målet: mannen, som är knuten till mc-gänget Outlaws, är dömd flera gånger tidigare, och hade det inte varit för att han har missbruksproblem och förklarar sig motiverad att få vård för dem, hade han fått ett hårdare straff.
http://www.skanskan.se/article/20121218/YSTAD/712189867/1018/-/gangkriminell-misshandlade-sin-egen-pappa

1 kommentar:

  1. Blir så irriterad när jag läser rubriken i denna artikel! Gängkriminell! Det spelar väl för tusan ingen roll om han tillhör ett gäng eller inte...påverkade väl knappast händelsen i detta fallet! Om han prenumererat på Allers ska det då stå Allers prenumeranten misshandlade....inte för att jag på något sätt stödjer varken det ena eller det andra mc gänget och jag förstår ju att detta lockar läsarna men jag tycker det är helt fel. Tycker många journalister hänger ut hela mc gänget när detta faktiskt bara gällde en enda person...har inte med varken gängkriminell eller med Allers prenumerant att göra...Lotta

    SvaraRadera