torsdag 30 december 2010

"Hells Angels" utpressare Trio dömd till fängelse

Översättning från tyska till svenska

Tre medlemmar i MC-klubb Hells Angels "hade hotat ägaren av en tatuering studios i Beelitz och utpressad skydd pengar. Nu 23 - dömdes till 42 år gamla män att ett eller två år i fängelse. Åklagaren är inte tillräckligt.

För motorcykelentusiaster redan en av de mest kraftfulla rockbanden i världen har blivit. I Potsdam har därför nu tre "Hells Angel" rocker dömd delvis på grund av utpressning till fängelse. Den yngste svarande, en nu 23 - årige, fick fyra år och sex månader. De två 42-åriga medbrottslingar fick fängelsestraff på två år och tio månader och ett år.

Trion hade hotat ägaren av en tatuering studios i Beelitz (Potsdam-Mittelmark) i augusti 2008 och februari 2009. Enligt åtalet medgav pengar rocker skydd för 600 och 1200 euro per månad. Efter ägaren gav studion på uppmaning av männen, utan kompensation till sin affärspartner, att detta skulle göra för en tid, en del av sin inkomst.

Den yngsta gärningsmannen i yttrandet som träffats under tid, speciellt drastiska åtgärder. Han sägs ha alltid en hammare med sig när han kom in i tatueringsstudion. Domstolen såg också ut att vara ett faktum att han ägaren av hotfulla kadavret av ett får var placerade framför dörren. "En tydlig dödshot, sade rättens ordförande, Ulrike Phieler-Morbach.

Enligt domstolen talesman Frank Tiemann, kommer åklagaren överklaga men förmodligen revidering. "Domen ses som alltför överseende, säger Tiemann. Inom nästa vecka, både åtal och den anklagade har rätt att överklaga domstolens beslut.

Om domstolen kommer fram betonade Phieler-Morbach, vilken lycka det är att ingen blev skadad eller till och med dödade. Detta var på "Hells Angels" är inte ovanliga. Dessutom hade den process har åtföljts av åtsittande säkerhetsåtgärder. Eftersom många rockers i processen för deras typiska hade olycksbådande klyfta besökt chefsdomare också sagt en "vana från förbud. Detta bekräftades av högsta förvaltningsdomstolen i Berlin-Brandenburg.

Domaren berömde mod offren att gå till polisen. Detta flytta fordon men också av stor oro med den ökända rockband. Hells Angels har funnits sedan 1948 och har blivit de mest kraftfulla rocker klubben i världen. Regionala förbjudna gruppen, som i Hamburg. Brandenburger CDU riksdagsgrupp sade på torsdagen för ett nationellt förbud aus.dpa / Toto
http://www.morgenpost.de/berlin-aktuell/article1496102/Hells-Angels-Erpresser-Trio-zu-Haft-verurteilt.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar