söndag 26 december 2010

Hells Angels i storbråk i norr

Överkalix.  
Två personer, en medlem i Hells Angels och en från deras underorganisation Red and White Crew, har gripits och anhållits efter ett stort bråk natten mot annandagen.

I samband med juldagsfirande på hotell Överkalix blev det stökigt och bråk uppstod vid ett flertal tillfällen. Medlemmar från Hells Angels, och personer relaterade till denna organisation, var inblandade i bråken. Detta resulterade i ett flertal anmälningar om misshandel och olaga hot.

Polis och ordningsvakter fick ingripa för att återställa ordningen på hotellet. Under detta arbete blev en ordningsvakt slagen och en polisman hotad.

De personer som är misstänkta för dessa brott är en 42-årig Hells Angelsmedlem från HA i Luleå samt en 28-årig person från HA:s underorganisation, Red and white crew.

Under juldagsmorgonen genomfördes också husrannsakan på två adresser i Överkalix. Polisen är dock förtegen om resultatet av dessa. De båda männen sitter anhållna och polisutredningen fortgår.

- Det var allvarligt läge. Vi skickade alla tillgängliga patruller dit. Det var bråk på flera håll och det kommer att ta ett tag att reda ut de anmälningar vi har fått in och höra alla inblandade plus vittnen, säger vakthavande länsbefäl Thomas Schäufele.

Läs mer och se de EXKLUSIVA BILDERNA från gripandet i måndagens papperstidning.
http://www.kuriren.nu/nyheter/default.aspx?articleid=5716845 

I samband med ett juldagsfirande på hotell Överkalix har två personer med kopplingar till Hells angels gripits och anhållits. Männen misstänks för våld mot tjänsteman och för att ha hotat en polis.
http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=5870410 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar