torsdag 30 december 2010

Hells-Angel-outs skriver om sin vistelse på Silver Lake


Han anses fredlös och måste leva med dödshot. Hans hård driva borstade och Schwalm Land: Stugan i Silver Lake Park Frielendorf skyddade honom, polisen, i kasernerna Treysa tillbringade han sin militärtjänstgöring. Ulrich beskriver Detrois aka "Bad Boy Uli" i sin självbiografi, "Hell Ride".

Detrois den berättar sin historia som en Hells Angels medlem Bad Boy Uli, hans uppgång i rockbandet, men hans utträde ur den kriminella miljön. För nio år Detrois tillhörde rockband, steg till vice ordförande i Kassel-Hells Angel-gruppen - tills han blev relegerad från klubben och packat till polisen.

"Den första titt på stugan var nyktra."

Detrois beskriver i detalj sitt besök sitt vittnesskyddsprogram. I detta sammanhang har han och hans syster i Holiday Park placerats i Silver Lake Frielendorf. Parken ägare hade fått höra att det tillsammans en familj händelsen som ska firas. "Den första titt på stugan var disillusioning", skriver Detrois: ett hus med ett vardagsrum, men fortfarande med öppen spis, soffa, stolar och TV. Medan beslagtogs i Tyskland av polisen i klubben hus och lägenheter vapen, ammunition och narkotika, gick "Bad Boy Uli" runt Silver Lake: I stugan och i omgivningen hade han absolut kan röra sig fritt, "vi hade inget skydd." Den enda försiktighet fick rådet av livvakter.

inte bo på Silver Lake var Detrois första besök i regionen: om hans militärtjänstgöring i Treysa har präglats av kriminella tjänster, skriver han: "Min nya arbetsplats var raketen artilleri bataljon i Treysa där jag var ansvarig för raketer. På den tiden jag hatade som pesten. "Under sin grundutbildning, kom han bara hem två gånger. Criminal tjänster var bland annat syrsor i rummet, följt av soldater brandmän, i ett gevär fält verbuddelte, en utsmetad monument i baracker.

Boken "Hell Ride" i Hells Angels avhopp Ulrich Detrois hävdade under de senaste sex månaderna, i veckor på toppen platser på Spiegel bästsäljarlistan.
http://www.hna.de/nachrichten/schwalm-eder-kreis/schwalmstadt/boeser-junge-schwalm-1064942.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar