söndag 26 december 2010

Bandidos MC & Gremium MC


De rivaliserande klubbarna "Bandidos" och "Gremium" har levererats under de tidiga morgontimmarna av annandagen i Straubing ett större slagsmål med kniv attacker. I varje läger, sade polisen blandas med tio till 15 personer. Vid behandlingen av två personer skadades. Området kring brottsplatsen "Am Platzl var avspärrat ett stort område.

En 42-årig medlem i MC Gremium "skada ett snitt på hans ansikte, var en 44-årig Bandido träffad i armen. Båda fördes till sjukhus när polisen högkvarter för Niederbayern meddelade på söndagen. Deras skador var inte så allvarligt som det först verkade. Således både kort tid senare kunde lämna Klinkik. De män som hade åsamkat skadorna inte var klart på eftermiddagen.

Polis och åklagare bestämmas för grovt vållande till kroppsskada. Som Polizeiprosidium Niederbayern meddelade att tidigare identifierade intressenter insvept mest i tystnad.
http://www.mittelbayerische.de/nachrichten/oberpfalz-bayern/artikel/messerstecherei_unter_rockern_/618864/messerstecherei_unter_rockern_.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar