lördag 28 januari 2017

Twin Club Mc från Norrtälje deltar i årets motorcykelmässa. Klubben ställer i helgen ut bilder från mer än 40 år av Custom Bike Show.


Under de många år som motorcykelklubben Twin Club genomfört sin Custom Bike Show i Norrtälje har mängder av bilder tagits. En bråkdel av dessa kan mässbesökarna i Älvsjö ta del av i helgen. 

På en nästa 30 meter lång vägg visas över 200 bilder, alla tagna på någon av alla de utställningar som varit i Norrtälje sedan 1971.
– Här finns ett urval av bilder från alla år, men knappast i kronologisk ordning då de som var där inte minns, och de som påstår sig minnas inte var där, påpekar klubbens presskontakt Ulf Karlsson i ett pressmeddelande.


Det är enligt honom bilder på mc-byggen som blivit ikoner och stilbildare och fått efterföljare.
– På många av bilderna är på motorcyklar och man kan spåra de olika trender som kommit och gått inom hobbyn. Men det är så klart också bilder på motorcyklar i ”Swedish style” och ett begrepp som är världskänt i custom branschen. Många byggen som placerat sig högt på VM och EM har premiärvisats på Custom Bike Show i Norrtälje. 

Det finns också en stor samling av bilder med på Älvsjömässan i helgen, som visar människorna som bär motorcykelbyggar-kulturen, både kända och okända från när och fjärran.
– För Custom Bike Show är något som lockar långväga besökare varje år – inte bara från Sverige och Europa utan också från USA och Japan. För många mässbesökare som varit i Norrtälje blir det en återresa med många minnen, och kanske ett återseende av sig själv – eller kanske som det beskrivs på utställningen  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar