fredag 2 mars 2018

Thomas Jisander - Världsmästare på att festa


.............. Thomas Jisander fick loss flera miljoner i Trustoraffären för ex antal år sedan och tyckte att det behövdes fira lite granna.

Han fick senare fem års fängelse när han och hans kumpaner plundrade Trustor på nästan 500 miljoner kronor. Men han hann ha redigt kul innan det. Under sex extremt vilda timmar hände följande: Jisander parkerar sin nyinförskaffade Ferrari utanför en Versacebutik, går in i affären, slänger upp sitt kreditkort och säger att han vill ha allt, precis allting.

När hela butiken är tömd och betald för så kommer en hantverkare och skruvar loss inredningen.

Ska man ha allt så ska man ha allt. Han stoppar ner de viktigaste i bakluckan på sin Ferrari (resten togs hand om av en flyttfirma) som han kraschar in i en lyktstolpe.

Han lämnar den bara där och såg sedan aldrig den helt nya bilen igen. Någon lycklig nisse som hittade den fick istället behålla den. Jisander går nu in i sin svit som kostar 25 000 kronor per natt och pissar innan han chartrar en helikopter för att ta honom till den lyxyacht som han hyr för 3,5 miljoner kronor i veckan.

Där tar han på sig damunderkläder och en stjärngossestrut och flyger vidare till en flott restaurang där han ber om att få bada i ett badkar fyllt med champagne för 4000 kronor flaskan. Det badet kostade flera hundra tusen.

Sedan tar han med sig en flaska champagne ut, sprutar Jean Claude Van-Damme i ansiktet och bjuder gästerna på 408 flaskor av samma sort för att sedan springa lycklig ner i havet runt tretiden på eftermiddagen iklädd sina damunderkläder och sin stjärngossestrut.

Ska det firas så ska det firas. Den mannen vet hur man bränner pengar. Thomas Jisander var namnet. Notan gick på totalt 25 miljoner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar