måndag 7 november 2011

Mitglied der Bremer Mongols vor Gericht

En medlem av den förbjudna gruppen i Bremen Rocker "mongoler" måste ställas inför rätta på måndagen vid den regionala domstolen i Bremen. Bremen åklagaren anklagar 37-åringen brott mot freden. Under ett bråk med Hells Angels rival, bör han framträtt som ledare för gruppen.

Under den tid rättegången i tingsrätten måste också bära rocker kläder i det förbjudna domstolsbyggnaden. I maj 2011 ville mongolerna att öppna sina klubbhus i centrala Bremen. Men det var dem var förbjudet av kommunfullmäktige Office. En grupp på 20 till 30 rockers, däribland medlemmar av befriended kroppen MC framträdde strax före midnatt framför klubbhuset i Hells Angels. Vad som följde beskrivs av ögonvittnen som en blodig konflikt. Det är också basebollträn användes. Minst fyra personer skadades. Inrikesministeriet svarade med ett förbud

Deltog aktivt i åtalet mot 37-åringen, som nu i domstol. En vecka senare, fann båda grupperna själva tillsammans igen. Inrikesministeriet tog två incidenter som en ursäkt för att förbjuda mongolerna. Dessutom har de vapen uteslutning zonen i centrum av Bremen utökats.

http://www.radiobremen.de/nachrichten/gesellschaft/gesellschaftprozessmongols100.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar