måndag 7 november 2011

Eksrocker afslørede Samuelsen i bog

At historien om Anders Samuelsens betaling af en narkogæld kommer for offentlighedens kendskab nu, skyldes bogen 'Kronvidnet', der udkommer på onsdag.
Bogen bygger på dagbogsudskrifter skrevet af den tidligere HA-rocker Kasper Vetter. Han gik til politiet for to år siden for at vidne mod sine gamle venner og fortalte alt, hvad han vidste om miljøet - blandt andet historien om Anders Samuelsen.
Journalist Morten Frich har skrevet 'Kronvidnet' på grundlag af den dagbog, som Kasper Vetter skrev i fængslet, mens han ventede på at vidne og på at få ny identitet.
"For ham var det vigtigt, at en journalist fik det materiale, fordi han var bange for, om han ville blive beskyttet af myndighederne og politiet på det tidspunkt," siger Morten Frich til TV 2 | NYHEDERNE.
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-45359124:eksrocker-afsl%C3%B8rede-samuelsen-i-bog.html?forside

Liberal Alliances partileder, Anders Samuelsen, har for sin søn betalt en narkogæld på mellem 10.000 og 20.000.
Pengene skal Anders Samuelsen have betalt til en pusher, der arbejder for et medlem af Hells Angels. Samuelsens søn skal have oparbejdet gælden for køb af kokain.
Michael Green er eksrocker og talsmand for tidligere bandemedlemmer. Han ved om nogen, hvordan man ligesom Samuelsens søn ender med at stå i økonomisk gæld til rockerne.
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-45359124:eksrocker-afsl%C3%B8rede-samuelsen-i-bog.html?forside

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar