måndag 21 november 2011

MC-klubb Mongols MC Trondheim uten motorsykler

Dette bildet av MC-klubben Mongols ble tatt i Trondheim i høst. Syv av de ni har ikke gyldig førerkort for tung MC. Tre andre tilknyttet klubben har heller ikke førerkort for tung MC.
MC-klubben uten lappenAftenposten

Politiet i Trondheim mener MC-klubben Mongols kaller seg MC-klubb som et skalkeskjul for å drive kriminell virksomhet. Flere av medlemmene har verken førerkort eller sykkel.

- De hevder selv at de er en del av Mongols MC, men politiet betrakter ikke dem som en MC-klubb. Flere har ikke førerkort, og det mangler motorsykler, sier politiadvokat Bente Bøklepp i Sør-Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.
De fleste medlemmene i Mongols i Trondheim er kjenninger av politiet.
- Medlemmene er kjent for politiet gjennom rusrelatert kriminalitet. Det vil si narkotika, vinning og vold, forteller hun.
I motsetning til andre klubber som Hells Angels fremstår Mongols MC som løst organisert. Politiet mener det blant annet skyldes rusen som preger miljøet.
Mongols svenske president, Jonas Bergdahl, sier til Adresseavisen at avdelingen i Trondheim har hatt en uheldig utvikling.
- Det har blitt mer en gategjeng. Vi har en plan som vi følger i Mongols MC, og det er at alle skal ha motorsykkel. Dessuten bør man ha en genuin motorsykkelinteresse, påstår han
http://www.aftenbladet.no/innenriks/MC-klubb-i-Trondheim-uten-motorsykler-2895843.html 

MC-klubb i Trondheim uten motorsyklerAdresseavisen


MC-klubb i Trondheim uten motorsyklerFædrelandsvennen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar