fredag 4 november 2011

Latvijas motoklubs grib pārstāvēt bēdīgi slavenos «Elles eņģeļus»

Mitten av förra århundradet, som grundades av den amerikanska motorn klubb "Hell Angels" idag har spridit sig över hela världen - det har filialer i omkring 35 länder, medan ytterligare tio väntelista för antagning.
Förutom att färdas på motorcyklar och partiorganisation, som delas av alla motor klubb, är många klubbmedlemmar inblandade i gränsöverskridande brottslighet - olaglig narkotikahandel, vapenhandel, prostitution, utpressning och pengar i organisationen.
Förra året klubben "Björnar" beviljades status som draudzēšanās, men i år klubben kallas perspektivet "Hells Angels" ett internationellt nätverk av deltagare.
Club "Björnar" företrädare John, som inte vill avslöja hans namn, är strikt - ingen anledning att tala om klubbens engagemang i olagliga aktiviteter. Han säger att "Björnar" att gå med den globala rörelsen för motorcyklister att vara mer bekvämt att resa utomlands och ta med dem överallt i hemmet.
Även källan till en europeisk brottsbekämpning kontor, som är alltmer aktiva i motorcykelgäng utredningen, säger den lettiska Radio oss att de så kallade motoriska club "fyra stora", som också innehåller "Hells Angels", de senaste åren försöker expandera neapgūtajās territorier, inklusive Östeuropa och de baltiska länderna.
Lettiska Radiokören källa, som ville vara anonym, med stor tillförsikt att förr eller senare "Hells Angels", kommer den lettiska vill etablera sig här i kriminella kretsar.
Statliga polisen finns för närvarande inga nyheter att motorn klubben lettiska vara inblandade i organiserad brottslighet. Motorcyklister är fångade i en kriminell sysselsättningar, men de var isolerade fall, säger polisen.
Lettlands äldsta motor klubb "Vind Brothers Beställ» Head Aivars Freimanis eller Frida håller med motor klubb "Björnar" en ledamot sade att man inte kan generalisera ett föreställningar klubbmedlem, som människor samlas i olika klubbar.
Men Barinovs den lettiska föreningen Motor Club styrelseledamot och motorn klubbmedlem Vladimir Hermes ingen hemlighet aversion mot möjligheten av "Hell Angels" utseendet på lettiska i många länder de är förbjudna och kan inte verka fritt.

http://www.apollo.lv/portal/news/articles/254887

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar