måndag 31 januari 2011

Unga entreprenörer lanserar sajt mot brottslighet.

Sajten NyligenStulet är ett initiativ från tre unga entreprenörer. De lanserar sajten då de vet att brott är ett stort problem i samhället. Sajten ska främst vända sig till stöldbrottsoffer, då man via sajten kan efterlysa stulna prylar, men även andra brott går också att efterlysa. Du kan även skriva i forumet för tips och råd om alla brott.

NyligenStulet är en sajt för alla som har blivit offer för ett stöldbrott eller något annat brott. På sajten kan man göra en digital anmälan som sedan syns på webbsidan för allmänheten dels för att öka chansen på att brottslingen åker fas men samtidigt diskutera om brottet. NyligenStulet vänder sig främst till stöldbrottsoffer men andra brott är också okej. Det kommer även att finnas ett forum där man ska kunna diskutera brott och få tips och råd. Sajten ska även vända sig till alla miljontals köp o säljkunder via blocket och tradera etc. Då de via sajten kan kontrollera att prylen de ska köpa inte är stulet.

Nyligenstulet är en webbsida för dig som fått något stulet eller borttappat, på NyligenStulet kan du enkelt och snabbt och gratis göra en efterlysning som sedan syns på hemsidan för allmänheten för att få in tips. Det går även bra att efterlysa djur som försvunnit eller sprungit bort.

Nyligenstulet är en enkel tjänst för alla. Använd tjänsten när du ska köpa via blocket, tradera eller andra ställen genom att dubbelkolla att prylen du köper inte är efterlyst. Om du t.ex. ser en helt ny moped värd 20000kr men säljs för 8 000kr då kan det vara lite skumt, därför är det bra att använda nyligenstulet genom att kolla så att den inte är stulen.

På forumet kan du diskutera om alla olika slags brott och förhoppningsvis få några svar. Du kan svara på alla inlägg men för att starta nya ämnen måste du bli medlem vilket är enkelt och gratis.

"Vi som ligger bakom denna sajt ligger även bakom miljösajten iLoveGratis.se" Har du något du vill skänka bort eller vill du ha några prylar helt gratis besök gärna sajten!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar