söndag 30 januari 2011

– Var ikke noe vits å kjempe imot


– Vi gidder ikke å jobbe for noe vi bare blir motarbeidet på, sier talsmann Knut-Erik Thorbjørnsen i Planke-MC.

I september, på et medlemsmøte i Planke-MC, ble det vedtatt å legge ned hele arrangementet.

– Er det litt vemodig?

– Både ja og nei. Vi har hatt det kjempemoro i alle de årene Planke-MC er blitt arrangert, men når man prøver å gjøre noe positivt og alle andre får det til å bli negativt, så hvorfor i all verden skal jeg fortsette med det, svarer Thorbjørnsen
http://www.f-b.no/nyheter/var-ikke-noe-vits-a-kjempe-imot-1.5992627

Slutt for Planke-MC 
Etter 11 år med stor deltakelse på MC-dagen Planke-MC i ”plankebyen” Fredrikstad er det ubønnhørlig slutt. Lokalt politi, politikere og media reagerte etter hvert kraftig på at noe sånt som én prosent av de besøkende MC-folkene hadde tilhørighet i såkalte enprosent-klubber. 
 
Det er Fredrikstad Blad som informerer om at ordfører Eva Kristin Andersen (Frp) har fått med seg alle lokalpolitikerne for å sette foten ned for det populære arrangementet.

I lokalpressen har ordføreren gjentatte ganger gitt uttrykk for at hun har vært sjokkert over at en håndfull medlemmer fra Hells Angels og Bandidos har vært å observere i folkehavet under dette

Spill for galleriet?
Ordføreren skal nylig ha hatt planer om å sende ut pressemelding om at hun har fått med seg lokalpolitikerne på å sette strek for Planke-MC.

Etter at lokalavisa har kontaktet ildsjel og talsperson for Planke-MC, Knut-Erik Thorbjørnsen, kommer det fram at det politiske vedtaket ikke spiller noen som helst trille for avviklingen av arrangementet.

Allerede i september i fjor fant de ni samarbeidende MC-klubbene rundt arrangementet at det var på tide å legge inn årene.

– Vi gidder ikke å jobbe for noe vi bare blir motarbeidet med, sier Knut-Erik Thorbjørnsen til Fredrikstad Blad.

Han forteller til avisa om mye negativ motstand mot MC-dagen i plankebyen.

Han sikter blant annet til diverse oppslag i Fredriksstad Blad: «Kritisk til Planke-MC», «MC-gjenger er uønsket», «Kriminelt møtested», «Vil si nei til Planke-MC» og «Ønsker Hells Angels hjertelig velkommen».arrangementet.
http://www.mc24.no/article.php?articleID=2697&categoryID=6


Den 7 maj · 11:00 - 17:00
En mulig dato å ha som demonstrasjonsdag? Regner med at de som vil kjøre organsiserer dette i sine egne klubber/ miljøer!

Fint om det gis tilbakemelding om hvem som vil være med, og om det er andre datoer som passer bedre.

Også fint om andre vil være med å administrere og organisere her på FB.

Planke Tour 2011

http://www.facebook.com/event.php?eid=187407994612945

Ting begynner nå å dra seg til for langt. Det er tydelig at politi, politikere og media driver ett spill som nærmest kan sammenliknes med apartheid!

Kan det være en ide for oss alle, på tvers av klubber og sykkeltyper, å si i fra at nok er nok?
Jeg skal ikke være nødt til å ta ansvar for det noen få mennesker gjør. Like lite som en politimann eller politiker må stå til ansvar for det noen få av deres kolleger gjør!

La oss kjøre ned og vise vår motstand mot dette. La alle som ønsker å vise dette kjøre ned til Fredrikstad f.eks 7 mai, gjøre det samme som en vanlig Planke Mc. La oss vise at vi er mange som faktisk er stolte av bikerkulturen!


Planke Mc Tour
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_132283543503629 

Mc-folk i opprør

Nei til «Planke-MC»-vedtaket setter sinnene i kok. 600 mc-tilhengere stiller seg bredbent bak støttegruppene på Facebook.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar