onsdag 26 januari 2011

Fängelse för M16-medlemmar - Gossen har också pekat ut sina forna kamrater som kriminella. I polisförhör avslöjat han allt.

Sex unga män med koppling till det kriminella gänget M-16 dömdes på onsdagen till fängelse. Längst straff, fyra år och sex månader, döms den utpekade ledaren till.

I den 105 sidor långa domen redogör Linköpings tingsrätt för en rad brott som anhängarna till M-16 anses ha gjort sig skyldiga till. Avgörande för domstolens bedömning har varit hur den har värderat uppgifterna från en 19-årig före detta medlem i gänget. 19-åringen är den enda av de sex männen som överhuvudtaget har velat medverka i utredningen och som också har tagit på sig någon skuld. Han har också pekat ut sina forna kamrater som kriminella.
http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=6606720

Sex unga män med koppling till det kriminella gänget M-16 dömdes på onsdagen till fängelse. Längst straff, fyra år och sex månader, döms den utpekade ledaren till. 

I den 105 sidor långa domen redogör Linköpings tingsrätt för en rad brott som anhängarna till M-16 anses ha gjort sig skyldiga till. Avgörande för domstolens bedömning har varit hur den har värderat uppgifterna från en 19-årig före detta medlem i gänget. 19-åringen är den enda av de sex männen som överhuvudtaget har velat medverka i utredningen och som också har tagit på sig någon skuld.
Han har också pekat ut sina forna kamrater som kriminella. 
http://www.corren.se/ostergotland/linkoping/?articleId=5511002&date=&menuids= 

Avhoppare avslöjar M-16

Det kriminella gänget M-16 har splittrats. En 19-årig före detta medlem, som har tatuerat in gängets namn på sitt bröst, har i polisförhör avslöjat allt han vet.  Publicerad 20 dec
http://www.corren.se/ostergotland/linkoping/?articleId=5470375

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar