tisdag 25 januari 2011

Vil have safehouse til eks-rockere

Den tidligere rocker Michael Green kræver handling

Bandekrigen i København er for alvor blusset op igen. Det mener politiet, efter at hovedstaden har været ramt af 10 skudepisoder på mindre end to uger.

Bandekrigen mellem Hells Angels og indvandrerbanderne brød ud i 2007. Siden har der været 150 skudepisoder. 82 er blevet såret. Ni dræbt.

Nu efterlyser den tidligere rocker, Michael Green handling. Flere bandemedlemmer ønsker nemlig at komme ud af kriminaliteten, men uden nogen steder at gå hen, er der kun en vej. At blive i banderne.

Michael Green sidder i Nyborg Statsfængsel. Han er tidligere medlem af Bandidos og i gang med at afsone en otte år lang dom for narkosalg.

Kæmper for safehouse

Siden Michael Green forlod Bandidos for tre år siden, har han kæmpet for, at København får et safehouse. Et tilflugtssted, hvor tidligere bandemedlemmer ikke behøver frygte for hævnaktioner, mens de forsøger at forandre deres liv.

"For de mennesker, som virkelig står og har problemer med at forlade en gruppering eller en såkaldt bande - som virkelig har behov for tryghed. Der er et safehouse en nødvendighed," siger Michael Green til TV 2 | NYHEDERNE.

Ifølge Michael Green ønsker over 100 rockere og bandemedlemmer lige nu at forlade det kriminelle miljø. Netop derfor er der akut brug for et safehouse i København.
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-36819216:vil-have-safehouse-til-eksrockere.html?forside

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar