tisdag 2 januari 2018

Rikollisjengi Cannonballin MC törkeä petosvyyhti käräjille: syytettynä ex-pomo ja Miss Helsingin pahoinpitelijä!

Helsingin käräjäoikeudessa on nostettu syytteet törkeästä petoksesta 50 rikollisjärjestöksi luokitellun MC Cannonballin entiselle ja nykyiselle jäsenelle. Asianomistajina tapauksessa on muun muassa rahoitusyhtiö Santander ja lukuisia verohallinnon yksiköitä.
Tapaus liittyy siis mitä ilmeisimmin Helsingin poliisin käräyttämään laajaan alv-petoskokonaisuuteen, jossa pöytälaatikkoyhtiötä on käytetty perusteettomien arvonlisäveropalautusten hakemiseen. Rikoshyöty tapauksessa on Iltalehden mukaan ollut yli 1,6 miljoonaa euroa.
50 syytetyn joukossa on potkut Cannonballista kesällä potkut saanut kerhonjohtajana pidetty Janne ”Nacci” Tranberg. Nacci tunnetaan rötöstelyjensä lisäksi siitä, että hän viihtyy julkkispiireissä.


Nacci
Janne "Nacci" Tranberg kuvattu jouluna 2016 räppäreiden Mikael Gabrielin ja JVG-yhtyeen Jaren ja VilleGallen hyväntekeväisyystapahtumassa. Saman vuonna myös Cannonball järjesti oman hyväntekeväisyystapahtuman, jossa se jakoi 1 000 joulukinkkua Myllypuron metroasemalla. Myöhemmin selvisi, että kinkkuja ei ollut maksettu ja poliisi aloitti asiasta rikostutkinnan.

Lisäksi syytettynä on kruununsa menettäneen vuoden 2016 Miss Helsinki Jessica Ruokolan ex-mies. Jessica menetti kruununsa sen jälkeen, kun hän ei suostunut jättämään kyseistä miestä jouduttuaan tämän pahoinpitelemäksi kruunajaisviikonloppuna.
Myöhemmin Jessica ehti erota miehestä uskottomuuden takia, mutta joulukuussa pariskunta kuitenkin lomaili yhdessä Thaimaassa.
https://www.seiska.fi/Uutiset/Rikollisjengi-Cannonballin-torkea-petosvyyhti-karajille-syytettyna-ex-pomo-ja-Miss
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar