lördag 30 mars 2013

Kronofogden gör nytt försök att visa HA-gården

Kronofogdens försök att visa upp Hells Angels-gården blev ett misslyckadende på onsdagen. Ett 100-tal klubbmedelmmar fanns nämligen på plats för att störa/skrämma alla eventuella spekulanter. Men Kronofogden ger inte upp och bjuder på ny visning den 4 april.
I onsdags var det tänkt att HA-gården skulle visas upp för alla spekulanter inför den exektuiva auktionen. När Kronofogden och möjliga köpare anlände till platsen fanns där redan ett 100-tal HA-medlemmar. 10-15 stycken av dessa blockerade också själva infarten till fastigheten.
Poliseer fanns det också men bara några få som helt överrumplades av mängden motorcyklister och det blev tumult på gården.
– Vi hade helt enkelt inte riktigt förstått vilken resurs de skulle ställa upp med därute. Så det gick väl inte riktigt som vi hade tänkt oss, sa Morgan Hed på Kronofogden till P4 Värmland efter tumultet ute i Härtsöga
– De försökte ställa sig i vägen för spekulanter. Det var inte så att de försökte hindra Kronofogden och polisen, fortsatte han.
Nu har Kronofogden tänkt till och bestämt sig för att göra ett nytt försök.
Publicerat: torsdag 28 mars  
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=93&artikel=5488844

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar