fredag 29 mars 2013

Hoj-café i Sigtuna totalförstört i mordbrand

Caféet vid Venngarn slott utanför Sigtuna brann under natten till fredagen ner till grunden. Polisen har rubricerat ärendet som mordbrand.
Räddningstjänsten larmades om branden klockan 01.19, under natten mot långfredagen, sedan en förbipasserande sett hur lågor slagit ut från byggnaden.

- Vi fick samtal om att det brann i cafébyggnaden precis vid slottet. När vi kom fram var caféet helt övertänt, säger Per Hultman, räddningsledare vid räddningscentralen i Stockholms län.

På grund av den kraftiga branden gick byggnaden inte att rädda. Räddningstjänsten fick i stället arbeta med att förhindra att elden skulle sprida sig.
http://www.unt.se/sigtuna/slottscaf-totalforstort-i-mordbrand-2350627-default.aspx

- Vi talade nyss med Slottsherren som låter hälsa att Onsdagarna på Wenngarns Slott blir av som vanligt. HotRod Cafe önskar alla gamla & nya Hoj & Bilåkare hjärtligt välkomna i vår datum meddelas senare. Det blir till att bygga upp ett nytt hus men under tiden lyfter vi dit en mindre Café kiosk. Ses snart

SUPPORT DAMMSTUGAN

https://www.facebook.com/pages/Cafe-Dammstugan-Venngarns-Slott/128215337258752

3 kommentarer:

  1. Vi ses så fort ni öppnar. Kurre

    SvaraRadera
  2. Märkligt vad det brinner vid Venngarn.. innan cafet brann så brann boendet för ensamkommande flyktingbarn ned i en olyckshändelse / mordbrann ..dessa ligger mycket nära varann och har samma ägare.. SKUMT!!

    SvaraRadera