söndag 10 mars 2013

Toprocker forlader Bandidos Slut med snak: Forhandlinger med HA brudt sammen

En af de absolut centrale Bandidos-rockere i Danmark trækker stikket.
Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har 45-årige Jesper Bonde Nielsen valgt at forlade Bandidos samtidig med, at forhandlingerne med Hells Angels om en ny samarbejdsaftale er brudt sammen.
Og selv om flere faktorer ifølge oplysningerne spiller ind på rockerens selvvalgte exit, så spiller netop sammenbruddet i forhandlingerne mellem de to klubber også en rolle i Bonde Nielsens beslutning om at forlade rockerklubben.
- PT er jeg ikke aktiv i Bandidos. Derud over har jeg ingen kommentarer, siger Jesper Bonde Nielsen selv.
Gennem en årrække har den 45-årige befundet sig i ledelsen af den topstyrede rockerklub, hvor han har været en af kernefigurerne i forhandlingerne med HA.
http://ekstrabladet.dk/112/article1933995.ece 

Central figur forlader rockerklub

Rocker forlader Bandidos, samtidig med fredsforhandlinger er gået i hårdknude
En af de centrale skikkelser i rockergruppen Bandidos, den 45-årige Jesper Bonde Nielsen, har forladt Bandidos.

Ifølge BT’s oplysninger er det et selvvalgt exit, der kommer i kølvandet på et sammenbrud på forhandlinger mellem stridsparten Hells Angels (HA), hvor landet skulle deles mellem de to rockergrupperinger, og der skulle være færre voldelige sammenstød.

Jesper Bonde Nielsen har været med i Bandidos i næsten 20 år. Han var oprindeligt med i Frederiksværk MC, som blev en del af Bandidos tilbage i 1993-1994. Han har indtil sin orlov været såkaldt ’national nomads’ i Bandidos - hvilket er en person, der tager ud for ledelsen og løser interne stridigheder i Bandidos rundt omkring i landet.

BT kunne allerede tilbage i november sidste år fortælle, at Bandidos og Hells Angels arbejdede på en hemmelig aftale, der skulle dele landet i mellem dem, så de kunne skaffe sig fred fra politiet, der efter talrige voldelige episoder pustede rockerne i nakken.
http://www.bt.dk/krimi/central-figur-forlader-rockerklub

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar