lördag 9 mars 2013

Här är stadsdelen som kriminella gänget styr

Det kriminella gänget Black Cobra har tagit över stadsdelen Ellemarken i danska Køge.
De visiterar invånarna och förbjuder dem att gå ut.
– Många av våra bröder har fått en kula. Så länge de skjuter efter oss, svarar vi. När vi säger till invånarna att de inte ska vara här, så gör vid det för att skydda dem, säger en Black Cobra-medlem till BT.
http://www.expressen.se/kvp/har-ar-stadsdelen-som-kriminella-ganget-styr/ 

Black Cobras krig med Bandidos styrer uroplaget bydel i Køge, hvor banderne - ligesom på Vestegnen - har oprette egne visitationszoner. Tirsdag gik det udover Venstre-formand Bodil Sø, der blev truet til at forsvinde af et medlem af Black Cobra.

- Hun kører ned og skal hente sin søn i Ellemarken, og her har den kriminelle bande lavet sin egen visitationszone for at være sikre på, at de ikke får fjenden ind i deres område. Kommer der f.eks. nogle biler, de ikke kender, så retter de henvendelse og spørger, hvad de laver her, fortæller chefpolitiinspektør Sten Skovgaard Larsen fra Midt- og Vestsjællands Politi, der lige nu efterforsker sagen.

Ellemarken huser både daginstitutioner, skole og gymnasium, men det regnes også for gruppen Black Cobras territorium, og flere medlemmer har adresse i det almene boligbyggeri. Men den genopblussede konflikt med rocker-gruppen Bandidos har nu fået banderne til at tage politi-metoder som visitation i brug.
http://www.bt.dk/krimi/black-cobra-styrer-koege-bydel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar