fredag 31 augusti 2012

Rockere skabte uro

Uro i rocker-område: Børnene holdt indenfor

En flok rockere fra henholdsvis Bandidos og Black Cobras har spredt frygt i Gersagerparken i Hundige

orsdag aften var der optræk til ballade i Gersagerparken i hundige. Omkring 40 personer fra henholdsvis Bandidos og Black Cobra var forsamlet i beboelsesområdet, og kilder på stedet som ekstrabladet.dk har været i kontakt med, melder, at der var en ond stemning på stedet, og at folk derfor holdt deres børn indenfor.
Læs også: Rockere spiller med musklerne i Hundige
Foreløbig er det uvist, hvad konflikten præcis gik ud på. Men det er alment kendt, at flere medlemmer af Black Cobra holder til i Gersagerparken, og de er med stor sandsynlighed blevet provokeret af, at arvefjenden Bandidos er dukket op for at markere sig. Optrinnet sker efter, at der i flere dage har været spændinger mellem de to grupper.

 http://ekstrabladet.dk/112/article1817488.ece


Her til aften har en flok rockere fra henholdsvis Bandidos og Black Cobras skabt frygt og uro i Hundige

I området omkring Gersagerparken har omkring 50 rockere og diverse uromagere været stærkt til stede og der har  været optræk til ballade, fortæller et øjenvidne til BT.

- Der holder en del Black Cobras til hernede i Gersagerparken, hvor de har lejligheder. I går aftes var der allerede optræk til nogle uroligheder. Her til aften dukker der så en masse Bandidos-rockere op også, siger øjenvidnet til BT.

- Folk har ikke turde gå udenfor. De har skabt en meget utryg stemning.

- Jeg har kunne se fra mine vinduer at der var Black Cobras og Bandidos medlemmer derude. Men om de var sure på hinanden eller stod sammen mod andre udefra kommende, det har jeg ikke kunne bedømme, siger øjenvidnet til BT.

Politiet bekræfter urolighederne, som nu er overstået indtil videre.

- Vi er til stede i bydelen, for der har været et lidt større opbud, end der plejer at være dernede. Vi går selvfølgelig og kigger med for at forhindre, at der sker noget. Og der er ikke sket noget, siger vagtchef Michael Hansen hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Hvem er de to grupperinger?- Vi taler rocker-bandemiljøet. Nærmere synes jeg ikke, at jeg behøver at komme det, siger han.
http://www.jv.dk/artikel/1424244:Krimi--Rockere-skabte-uro 

Centervagter i indkøbscentret Waves i Hundige måtte tilkalde forstærkninger tirsdag eftermiddag, da der pludselig stod op mod 40 rockere med tydelige rygmærker.
En rivaliserende bande - de såkaldte Bloodz - hører nemlig normalt til i området, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til Ritzau.

- En flok på 30-40 stykker HA'ere, AK81'ere og Black Cobras står lige pludselig ved et spisested i centret. Vagter i centret ringer til os, og vi sender omkring 10 mand derud, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.
På vej til centret møder politiet nogle fra den rivaliserende bande, som ifølge politiet helt tilfældigt er på vej ind.
http://ekstrabladet.dk/112/article1816281.ece

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar