lördag 25 februari 2017

Bandemedlemmer fængslet for afpresning af fem tatovører

To mænd med tilknytning til banden Black Army blev mandag varetægtsfængslet frem til 10 marts. Nu er i alt tre mænd fængslet for episoderne på Fyn

 

Fem tatovører i Odense fortæller alle, at de torsdag i sidste uge fik besøg af bandemedlemmer, der afkrævede penge fra dem.
Budskabet fra de rygmærkede personer var, at der skulle falde 5000 kroner hver måned, startende mandag 13 februar. Det fortæller formand for Professionelle Danske Tatovører Lars Pedersen.

Se også: Black Army: Vi bad bare om støtte til klubben
 
- Helt konkret sagde de noget i stil med, at de skulle have støtte til deres klub, og det skulle altså betales uanset hvad man ellers sagde, fortæller Lars Pedersen til Ekstra Bladet.
Klokken 13 mandag blev de to mænd fremstillet i et grundlovsforhør for lukkede døre. De er nu varetægtsfængslet frem til 10 marts.

- Det er sigtet for afpresning ved den 9. februar i forretninger, at have afpresset indehaverne og have bedt om et fast månedligt beløb, fortæller anklager Anette Korsgaard til Ekstra Bladet.
I følge Fyens Stiftstidende nægtede de to bandemedlemmer at udtale sig i retten.

Se også: Tatovører truet af Black Army: Vi er bange - men vi betaler ikke
 
En tredje mand er også fængslet i sagen. Han blev anholdt natten til søndag. Dermed har politiet anholdt alle de tre mænd, der var mistænkt for de grove afpresninger i Odense centrum.
I følge anklager Anette Korsgaard blev grundlovsforhøret holdt for lukkede døre af hensyn til politiet opklaring.

De to mænd er henholdsvis 23 og 36 år og har begge tilknytning til bandegrupperingen Black Army, oplyser Fyns Politi. De nægter sig skyldige i sigtelsen.

'Vi holder åbent'
De fem tatovører var blevet oplyst at pengene skulle falde mandag d 13 februar. Bandemedlemmerne havde fortalt, at de ville komme der. Lars Pedersen der også er indehaver af en af de berørte butikker, fortæller til Ekstra Bladet, at de holder åbent mandag alligevel

- Alle fem butikker holder åbent i dag, og vi har ikke haft besøg af nogen som helst, siger Lars Pedersen og bekræfter, at han føler sig tryg og har sovet glimrende i nat efter anholdelsen af de tre mænd.Se også: 
 
Se også: Efter trusler mod tatovører: Black Army medlem fængslet
 
Han håber også, at det nu sender et signal omkring at tatovørerne holder sammen. Selv mener han, at det er en gammel skrøne, der er skyld i, at det netop blev tatovør-butikker banden afpressede.
- Det er jo en gammel skrøne, at Hells Angels skulle afpresse os. Det ligger 15 år tilbage. De har sikkert tænkt, at vi var et let bytte, men det kan jeg jo kun antage, siger Lars Pedersen.
http://ekstrabladet.dk/112/bandemedlemmer-faengslet-for-afpresning-af-fem-tatovoerer/6532044

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar