torsdag 15 december 2011

Razzia mot Hells Angels-huset i Øvre Eiker

Fungerende lensmann i Øvre Eiker, Stig Rønneberg, forteller at de har gått inn med en stor styrke, og at de har overtatt lokalene frem til fredag i forbindelse med etterforskningen.
Saken startet med pågripelse av en mann i 30-årene fra Øvre Eiker den 24. november. I den forbindelse ble det beslaglagt både ett våpen, ammuniasjon og en del amfetamin og piller.
- Aksjonen mot HAs klubbhus skyldes at vi mener det er flere våpen på veie, og at 30-åringen har tilknytning til klubben.
- Er han medlem av HA?
- Det kan vi ikke si. Det må klubben svare på, sier Rønneberg.
Det var to personer i klubblokalene, det tidligere vertshuset Eikerstua, da politiet slo til men betydelige styrker og også en narkotikahund. Fungerende lensmann Rønneberg sier de nå vil undersøke også om de bor i bygningen som ikke er beregnet som fast bolig. Bygningen er regulert som vertshus.
Dette er den første politiaksjonen mot MC-gjengens lokaler siden 2002, fem år før MC-klubben ble fullverdig medlem av den internasjonale MC-organisasjonen Hells Angels.  Den gang mener fungerende lensmann Rønneberg å huske at de hadde fokus på skjenkekontroll.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Razzia-mot-Hells-Angels-huset-i-vre-Eiker-6721051.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar