onsdag 12 maj 2010

Borgere købte hus for næsen af rockerklub

'I er ikke velkomne her' - sådan lød det klare budskab fra borgerne i landsbyen Fasterholt i Midtjylland til en flok nye tilflyttere.

For tilflytterne var bandidos-støttegruppen Cobra MC.
Herefter gik borgerne ud og købte huset for at undgå at få en rockerborg til byen.

- I vores landsby er vi ikke parate til at få sådan en bosætning, siger Anders Madsen , der er formand for udviklingsselskabet Fasterholt A/S, der står bag huskøbet.

I alt 204 borgere har anparter i selskabet. Anparterne har kostet hver 4000 kroner, men de penge er gladeligt blevet betalt for at slippe for at få rockerklubben til byen.

Ikke brug for kriminel adfærd

- Cobra MC er kendt for at sympatisere med rockergrupper, siger Anders Madsen og peger på at mange rockergrupper har medlemmer med kriminel adfærd.

- Og det mener vi bestemt ikke, vi har brug for. Det vil give utryghed, siger Anders Madsen. Han mener, at det blandt andet ville afholde børnefamilier fra at flytte til landsbyen.

- Det er klart, hvis det blev kendt, der var en rockergruppe i Fasterholdt, så ville byen jo øjeblikkeligt blive sorteret fra som et uattraktivt sted at bo, påpeger han.

Det er vigtigt, at byen er et sikkert og trygt sted, mener borgerne. Og på lørdag flytter de ind i det hus, som rockerne ellers havde vist interesse for.
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2010/05/12/162851.htm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar