söndag 30 maj 2010

Om radioprogrammet ”Frihetspartiet” och Frihetspartiets medlemsmöte

Frihetspartiet har nu lanserat sin mediabomb. Radioprogrammet ”Frihetspartiet”. Ett program som uteslutande handlar om Frihetspartiet, personerna bakom och partiets program och ståndpunkter. Programmet kommer att sändas två gånger i veckan under två timmar. Söndagar 16-18 och onsdagar 18-20. DiJay Jenkert, programledaren, har en trogen lyssnarskara på 90 000 personer så programmet har en garanterad spridningseffekt! I första programmet som sänds söndagen den 30 maj djupintervjuas partiledare Anders Zillén.

Programmet skall ses som en motreaktion till att media fullständigt stängt alla dörrar kring information om partiet. ”Frihetspartiet” sänds via Radio Gagnefs närradio men blir via webblänk rikstäckande. Hjälp oss att sprida informationen kring partiet genom att skriva om programmet på hemsidor, bloggar, facebooksidor m.m. Länka till partiets informationssida var helst ni kan och så ofta ni kan: http://radio.frihetspartiet.se/

Den 19 juni från 15.00 står Frihetspartiet Östergötland som värd för det första medlemsmötet för Frihetspartiet. Alla medlemmar som betalt medlemsavgift till Frihetspartiet hälsas välkomna! Diskussion, idéutbyte och avslappnat umgänge. Obligatorisk föranmälan till peter.schjerva@frihets-partiet.se då antalet deltagare är avgörande för vilken möteslokal som kommer att användas. Övernattningsmöjligheter i fyrabäddsrum på vandrarhem för 150-175 kr/natt och person kan ordnas. Först till kvarn-principen. Uppgifter om övernattning önskas i samband med förhandsanmälan.

Östergötlands lokalavdelning står också för kvällens festligheter som kommer att avhållas i Vipers MC:s lokaler. Till festen hälsas alla intresserade välkomna. Mat och dryck till sedvanliga klubbpriser.

Ni som ännu inte är medlemmar i den nya folkrörelsen Frihetspartiet betala in 100 kr per person och år. Bankgiro: 460-6125. För större sällskap finns en anmälningsblankett i högerspalten på http://www.frihets-partiet.se/index.php/medlem-gaavor/ Fyll i uppgifterna och mejla blanketten till: info@frihets-partiet.se och inbetala samtidigt 100 kr/person.

Peter Schjerva, ordförande Frihetspartiet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar