onsdag 26 maj 2010

Han skulle vittna mot en ledande man inom gänget Black Cobra. Men på vägen till domstolen blev 33-åringen nerskjuten.

Skottdramat inträffade vid 08.15-tiden på onsdagen. Den 33-årige mannen lämnade sin tillfälliga bostad på Eriksfältsgatan när två män kom fram till honom och frågade om han var den som skulle vittna mot en 30-årig Black Cobra-man. Han svarade ja och då sköt en av dem honom.

Så berättar 33-åringen om händelsen. Han kunde själv larma ambulans och polis, och innan hjälpen kom fram lyckades han meddela sig med sin advokat.

Skottet tog i ena benet, men mannen kunde stå själv, trots skadan. En patronhylsa hittades på platsen och tillvaratogs av polisens tekniker. Polisen räknar med att den skadade kvinnan träffades antingen av samma kula som mannen sköts med, eller ett splitter från kulan. 
http://www.sydsvenskan.se/malmo/article884054/Tva-skjutna-pa-Eriksfaltsgatan.html 

Den man som skottskadades i Malmö på onsdagsmorgonen skulle vittna mot en Black Cobra-medlem. Det säger mannens advokat till Sydsvenskan. En förbipasserande kvinna skottskadades också.
http://www.dn.se/nyheter/sverige/tva-skjutna-i-malmo-1.1111388 

2 kommentarer:

  1. Jaaa jag säger då det!!! Black Cobra är en bunke F*itter !! (inte fötter!!) ;)

    SvaraRadera
  2. Var det inte en av de ledande i klubben som satt å grät inför kamera å beklaga sig att snuten var på dem hela tiden? Precis som om de är oskyldiga....
    Kaktjuvarna!!! LOL

    SvaraRadera