fredag 28 maj 2010

Norrköping plats för "Mc-partiets" möte

Den 19 juni har det nystartade Frihetspartiet medlemsmöte i Norrköping. Partiet skapade stora rubriker i början på året sedan två styrelsemedlemmar är medlemmar i Hells Angels.

I februari berättade Folkbladet om partiet som startats av medlemmar i mc-klubbar runt om i landet. Då sa Anders Zillén att det inte fanns någon lokal avdelning i Östergötland, utan en så länge bara i Stockholm och Uppsala, men att deras absoluta förhoppning var att etablera en avdelning här.

Nu bekräftar partiets ordförande, Peter Schjerva, att det finns en lokalavdelning för Östergötland med säte i Norrköping.

- Jag har haft möte med folk ifrån Norrköping som vill dra igång en verksamhet där, säger Anders Zillén, partiledare, och hänvisar till Håkan Larsson, som är lokal kontaktperson för Frihetspartiet i Norrköping
http://www.folkbladet.se/nyheter/norrkoping/artikel.aspx?articleid=5227270


Publicerad: 2010-05-26
19 juni hälsas Frihetspartiets betalande medlemmar välkomna till umgänge och diskussion klockan 15.00 och framåt i Norrköping. Förhandsanmälan: peter.schjerva@frihets-partiet.se Mat och dryck till klubbpris.Festligheter på kvällen då även intresserade är välkomna.Övernattningsmöjligheter i fyrabäddsrum på vandrarhem för 150-175 kr/natt och person. Uppgifter om övernattning önskas i samband med förhandsanmälan.
Peter Schjerva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar