söndag 2 november 2014

Tatt med 11 kilo amfetamin i Halden – skulle til Bandidos

Skulle til Fredrikstad

De to nederlenderne, 37 og 49 år gamle, møtte for Halden tingrett i forrige uke. De ble tatt av tollvesenet på grenseovergangen ved Holtet i Halden.
Eldstemann forklarte til tollerne at han var på vei til Fredrikstad for å se på jenter, men han hadde ikke reservert noe hotellrom. Han fortalte at han var en nær venn av den andre mannen som kjørte bilen foran.
Yngstemann benektet imidlertid ethvert kjennskap til den andre. Først etter å ha blitt spurt flere ganger innrømmet han at han kjente ham.

Razzia mot Bandidos

F-b.no skrev kort tid etter pågripelsen av de to at politiet slo til med en narkorazzia mot Bandidos sine lokaler på Østsiden i Fredrikstad.
To sivile og én uniformert politibil, fire uniformerte polititjenestemenn og to sivilie, slo til mot eiendommen som mc-klubben Bandidos eier i Nabbetorpveien 8. Den gangen ville ikke politiet gå ut med årsaken til razziaen, men mye tyder altså på at årsaken var arrestasjonen av de to nederlenderne.
I den ene av de to bilene fant tollerne til sammen 11 kilo amfetamin og 72 gram kokain.

Begge dømt til fengsel

Den eldste av de to tilsto i retten at han han hadde med seg narkotika, og at han gjorde dette for å tjene penger.
Han hadde ingen forklaring på hvorfor de hadde krysset grensen ved Holtet. Han mente det «måtte ha skjedd noe» med GPSen i bilen, skriver NRK Østfold.
49-åringen fikk en betydelig strafferabatt for sin tilståelse, og ble dømt til fengsel i fem år og fem måneder. 37-åringen fikk seks år og åtte måneders fengselsstraff. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar