torsdag 8 maj 2014

Seks medlemmer af Bandidos varetægtsfængslet for afpresning

Seks medlemmer af Bandidos er i dag ved retten i Glostrup blevet varetægtsfængslet sigtet for at have afpresset et tidligere medlem af rockerklubben for et anseeligt beløb, efter at han var røget i bad standing.

Fem af de sigtede blev varetægtsfængslet i fire uger, én i 14 dage.
Afpresningsofret sidder selv varetægtsfængslet i en større sag om amfetamin. Han blev varetægtsfængslet den 20. marts i år.

De seks medlemmer af Bandidos, hvoraf fire ifølge politiet skulle være fuldgyldige medlemmer, er i alderen 26 til 52 år og skulle angiveligt have afpresset den tidligere Bandidos-rocker for op mod 793.000 kroner.

Fra morgenstunden fik rockerne moralsk opbakning. Onsdag morgen ankom den tidligere topfigur i Hells Angels, Brian Sandberg, som nu er medlem af Bandidos, til Retten i Glostrup.

Uden for retsbygningen gav Sandberg en krammer til en yngre ansigtstatoveret mand, og indbyrdes talte de om et grundlovsforhør senere i dag.

Politiet har et klart billede af, hvorfor det tidligere Bandidosmedlem er blevet afpresset, men ønsker ikke at afsløre årsagen. Men ifølge Ekstra Bladets kilder skulle årsagen være banal.
http://ekstrabladet.dk/112/article2278547.ece

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar