lördag 5 oktober 2013

Satudarah MC:- Sandberg er kun en ven

Efter flere ugers skriverier om den hollandske rockerklub Satudarah MC's oprettelse af en dansk afdeling, melder den nye afdeling nu følgende ud:

- De sidste uger, har der været en del rygter herunder udtalelser fra nyhedsmedierne, politiet og personer i miljøet omkring Satudarah.

Med henblik på at mane usande rygter i jorden føler Satudarah Danmark derfor behov for, at fremkomme med følgende udtalelse.
Se også: Sandberg: Jeg har venner i mange lejre
- Satudarah Danmark er en multikulturel klub, hvor alle er velkomne uanset race eller religion.
- Satudarah Danmark er en selvstændig klub, der ikke tager ansvar for, eller forholder sig til hvad andre MC-klubber i Danmark foretager sig, eller står for. Satudarah Danmark er på den måde helt neutral i forhold til andre MC-klubber i Danmark.

- Satudarah Danmark er ikke i opposition til, endsige fjender eller uvenner med andre MC-klubber i Danmark, og ønsker ikke at være det. Dette finder vi vigtigt at fastslå, idet medierne i den seneste tid har beskrevet os som værende i modsætning til HA, hvilket vi på det bestemteste skal benægte.

- Satudarah Danmark respekterer andre MC-klubber, som det de er og står for, og forventer, at de på samme måde respekterer Satudarah Danmark.

- Satudarah Danmark kan dementere rygtet om, at Brian Sandberg er medlem af Satudarah Danmark, eller er på vej til at blive det. At Brian Sandberg har personlige bekendtskaber med enkelte medlemmer i Satudarah Danmark, ændrer intet herved.
- Satudarah Danmark bekendt, er Brian Sandberg medlem i Bandidos MC Danmark.

http://ekstrabladet.dk/112/article2101593.ece

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar