fredag 29 oktober 2010

Vender ryggen til Hells Angels

Fremover skriver i sin papirutgave i dag at en lokal MC-gruppe er observert ved flere fester i Hells Angels-regi. De skal også ha tatt i bruk klistremerker som indikerer at de har "valgt side".
Det var sikkerhetsrådgiver Johnny Brenna som kom med disse opplysningene på et sikkerhetskurs i Narvik torsdag. Fremover fikk i går kveld også bekreftet at politikerene i en av Narviks nabokommuner er informert av politiet om at denne klubben er på jakt etter et tilholdssted i kommunen.

- Første steg

- Det tar lang tid å komme inn i Hells Angels. Men det denne MC-klubben har gjort er å ta det første steget på veien til et medlemskap, fortalte den tidligere politimannen og TV2-profilen Brenna på møtet.
Han advarte på det sterkeste mot å la klubben få fotfeste i distriktet. Det skal være dårlig stemning mellom de største MC-klubbene og det foregår mye posisjonering. Nord-Norge er et område hvor Hells Angels definitivt er størst. Brenna spår at både Outlaws og Bandidos vil utvide sine geskjefter i landsdelen og ber lokale myndigheter om å samarbeide bredt om å gjøre etablering så vanskelig som mulig.
Varaordfører i Narvik, Tore Nysæter, forteller at Narvik står med åpne armer hvis nabokommunen ønsker hjelp.
- Hvis Hells Angels etablerer seg i distriktet vil det også bli et problem for Narvik. Vi er derfor mer enn behjelpelige til å hjelpe, sier Nysæter til fremover.no. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar