söndag 1 februari 2015

»Tjock-Steffe« teater. Start 20 februari

I vår blir den osannolika berättelsen om Stefan Eriksson, mer känd som »Tjock-Steffe« teater. Följ med in i lögnernas, lyxlirarnas, undanflykternas och våldets universum. En »Snabba Cash« för teaterscenen där 400 miljoner dollar går upp i rök och skuldräntorna tickar snabbare än hjärtslag.

Uppsala Stadsteater Lilla Scenen
- Saker man inte gör (och aldrig har gjort)

Han ledde den beryktade Uppsalamaffian. Några år senare var Stefan Eriksson VD för ett miljardföretag i London och introducerade spelkonsollen Gizmondo för världen. Det blev konkurs. Flytt till Los Angeles. Och därefter en karriär som Sveriges internationellt mest kände brottsling efter att han kraschat en lyx-Ferrari mot en lyktstolpe i Malibu. Hösten 2014 greps han igen, mitt i Uppsala, med 26,8 gram kokain i kalsongerna.

I vår blir den osannolika berättelsen om Stefan Eriksson, mer känd som »Tjock-Steffe« teater. Följ med in i lögnernas, lyxlirarnas, undanflykternas och våldets universum. En »Snabba Cash« för teaterscenen där 400 miljoner dollar går upp i rök och skuldräntorna tickar snabbare än hjärtslag. Biljetter http://www.uppsalastadsteater.se/tjock-steffe/


https://www.facebook.com/events/778409132194459/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar