fredag 14 mars 2014

Sådan døde HA-præsidenten Michael Brokside

Det var den 41-årige rocker Michael Brokside som klokken 7:30 fredag morgen blev fundet af fængselsbetjente i Politigårdens Fængsel.
Det bekræfter flere kilder over for Ekstra Bladet.

Michael Brokside blev i går anholdt i en storstilet aktion mod den organiserede hashhandel i Pusher Street på Christiania sammen med fire andre fuldbyrdede medlemmer af Hells Angels.

Han var præsident for HA's magtfulde Nomads-afdeling på Amager. Han var desuden Hells Angels' hovedforhandler i fredsaftalen mellem Satudarah og Bandidos, som blev indgået fornylig.

Chefen for Københavns Fængsler, Peter Vesterheden, kommenterer ikke på identiteten af den afdøde, men fortæller, at den nu afdøde arrestant ankom til fængslet klokken 22:30 torsdag aften. Han blev mødt af to fængselsbetjente, hvoraf han kendte den ene fra tidligere.

HA-rockeren blev anbragt alene i sin celle, og samtidig sagde betjentene godnat til ham.
Næste morgen gik fængselsbetjente den sædvanlige 'godmorgen-tur'. Her fandt de Michael Brokside siddende kvalt i sin celle.

Præcis hvordan kvælningen foregik vil Peter Vesterheden ikke uddybe, men han bemærker, at der var flere objekter i cellen, som Michael Brokside kunne anvende til sit formål.

- Der er ledninger fra lamper, sengetøj og hans eget tøj, forklarer han.

Politiet har tidligere udtalt, at rockeren havde hængt sig.

Ingen anede uråd med hensyn til Michael Broksides sindstilstand, da han ankom til fængslet. Derfor blev han anbragt i en almindelig celle, forklarer Peter Vesterheden.

Da han blev fundet, forsøgte personalet genoplivning. Og der blev kaldt 112.

- Man fik dog det indtryk, at han havde været død et stykke tid, bemærker fængselschefen.

Københavns politi vil ikke bekræfte identiteten på den afdøde rocker, men vicepolitiinspektør Henrik Møller Jakobsen bekræfter overfor Ekstra Bladet, at alle pårørende til den person som døde i Politigårdens fængsel nu er underrettet.
http://ekstrabladet.dk/112/article2238614.ece

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar