måndag 17 mars 2014

Änkan om livet med gängpresidenten

Han utpekas som den som startade det stora blodiga mc-kriget i Skandinavien.
Men natten mellan torsdag och fredag valde Hells Angels-presidenten Michael Brokside att själv ta liv i en häktescell i Köpenhamn.
- Jag kan fortfarande inte förstå varför du gjorde detta, skriver hustrun på Broksides facebook-sida.

Morbror med i mc-gäng

Hans morbror var Henning Norbert Knudsen, även känd som "Makrellen", och president för mc-gänget Bullshit. Morbrodern blev en stor inspiratör för Brokside.
Henning Norbert Knudsen mördades dock senare av Hells Angels-ledaren Jørn "Jønke" Nielsen. Av någon anledning valde ändå Brokside att gå med i gänget som just mördat hans egen släkting.
Den 10 mars 1996 klockan 16.25 blev Michael Brokside själv mördare.

Sköt ihjäl Bandidos-medlem

Han fanns med i den grupp av Hells Angels-medlemmar som tagit sig ut till Kastrups flygplats med en enda uppgift - att mörda fienderna från Bandidos.
Planen var enkel.
Bandidos-medlemmarna landade på Kastrup efter att ha deltagit i en begravning för en medlem i Finland. Hells Angels visste att det var som att skjuta på sittande fågel - Bandidos-medlemmarna var obeväpnade eftersom de var tvungna att ta sig igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen.
37 skott avlossades, Bandidos-medlemmen Uffe Larsen träffades av flera skott i huvudet och bröstet och dog framför chockade vittnen vid ankomsthallen. Ytterligare tre Bandidos-medlemmar träffades och skadades svårt.
http://www.expressen.se/kvallsposten/ankan-om-livet-med-gangpresidenten/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar