onsdag 5 mars 2014

2,5 stjerne til Sandberg fra Bukdahl

SE ET UDDRAG AF DEBATTEN MELLEM BRIAN SANDBERG OG LARS BUKDAHL OVENOVER - ELLER GENSE HELE DEBATTEN HER
- Hvis jeg skal være generøs, så kan den få to en halv stjerne ud af seks, siger boganmelder og journalist Lars Bukdahl, om bogen Exit Hells Angels, der har Bandidos-rockeren Brian Sandberg i hovedrollen.
I klippet ovenover skorter boganmelderen ikke på kritikken, som ikke overraskende er overvejende er negativ.
- Det her er helt nede på danskstil niveau. Der er nogle helt basale håndværksstandarder, som ikke bliver overholdt, lyder kritikken, der er skarpt rettet mod forfatteren af bogen, men heller ikke bogens hovedperson bliver skånet for anmelderens benhårde ord.
Se også: (Pub nr 1)Frontalt: Rockere er nogle klovne
Brian Sandberg og rockermiljøet blev nemlig tidligere i debatten betegnet som en flok kulørte klovne af den skarptungede anmelder.
Kritikken af bogens faglige niveau, kan dog ikke helt kastes over på gucci-rockeren. Alligevel føler Brian Sandberg sig ramt.
Useriøs anmelder
- Medierne skaber nogle kendte personer, og så træder janteloven i kraft. Derfor skal jeg pilles ned af sådan en useriøs anmelder som dig Lars, bider Gucci-rockeren igen.
Ifølge Brian Sandberg selv er bogen en gave til de skatteydere, der har betalt for den omdiskuterede retssag, som bogen følger.
- Den sag kostede to gange 27 millioner, så de skal da have noget for pengene.
- Det her er the real deal, og så kan man take it or leave it, siger Brian Sandberg
http://ekstrabladet.dk/nyheder/frontalt/article2227800.ece

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar