fredag 15 november 2013

Kommune forbyder rockere at forskanse sig

Der sker ved at tage utraditionelle midler i brug for at forhindre, at den hollandske rockergruppe Satudarah MC indretter deres nye klubhus i Bagsværd som en egentlig rockerborg. Kommunen vil simpelthen forbyde rockerne at bygge et hegn omkring huset.
Et enigt økonomiudvalg godkendte onsdag, at der udarbejdes lokalplan om hegning i Bagsværd Bypark, herunder Laurentsvej, hvor de hollandske rockere netop har meddelt, at de har indviet klubhus, oplyser Gladsaxe Kommune i en pressemeddelelse.
Rockerborge har som regel høje hegn med overvågning - blandt andet for at forhindre rivaliserende grupper i at angribe klubhuset.

Ingen beskyttelseshegn til rockerne

Gladsaxe Byråd ønsker, at hele området i Bagsværd Bypark skal fremstå som et åbent og grønt område med træer og grønne flader, der er med til at løfte bykvaliteten i hele Bagsværd.
Det mener Byrådet ikke kan forenes med en befæstet rockerborg i området, og økonomiudvalget har besluttet, at der skal udarbejdes en særlig temalokalplan for at præcisere, hvordan der i fremtiden må stilles hegn op i området.
- Beslutningen betyder, at der fra dags dato ikke kan ændres i eksisterende hegning før temaplanen er vedtaget, hedder det i pressemeddelelsen.
http://www.dr.dk/Nyheder/Regionale/Koebenhavn/2013/11/14/062235.htm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar