torsdag 4 juli 2013

Hells Angels och Bandidos förbud föreningar i Berlin

Efter förbudet mot andra klubbar Rocker sina tillgångar beslagtagna. Bortsett från datorer, motorcyklar och vapen också 17 000 € kontanter beslagtogs i Brandenburg.

Berlin / Potsdam - Analysen av de beslagtagna handlingarna och datorer till Rocker räder i Brandenburg kommer att ta, sade polisen "en lång tid". Det var mer troligt ett par månader än veckor, sade talesmannen för polisens högkvarter, Rudi söndag, på torsdagen i Potsdam. skulle vissa skivor beslagtagna handlingar och skriftliga redogörelser rörelser analyseras i samband med förbudet mot rocker klubbarna. Brandenburg inrikesminister Dietmar Woidke (SPD) har förbjudit ett antal rockers klubbar. Förutom datorer, motorcyklar, vanor och olika vapen och 17 000 euro i kontanter beslagtogs.

Nationellt hade Brandenburg säkerhetsmyndigheter knäckt ner på onsdag i nära samordning med den federala regeringen mot föremålen rocker scen 66 och 46 banning order utfärdades mot medlemmar av Hells Angels rocker klubbar och "MC kropp." Tysklands inrikesminister Hans-Peter Friedrich (CSU) hade sin tid på onsdagen för första gången att lösa en regional sammanslutning av rockers funktioner, som var beläget i Sachsen. Sammantaget var det fortsatte i fem delstater mot rocker klubbar, men utan att gripa någon. "Det handlar om att förstöra en struktur," Friedrich sagt.


Med förbudet mot ytterligare Rocker grupper i Sachsen och Brandenburg, var tillgångarna i klubbarna konfiskerade. Detta grundar sig på lagen om sammanslutningar. Efter det, kan en klubb förbjudas om dess verksamhet strider mot den straffrättsliga eller är riktad mot den konstitutionella ordningen. De insamlade värdena betalas till statskassan. Under de söker på onsdagen Motorcyklar, fick vapen och kontanter hittades.

De förbud kan införas genom föreningslagen av den federala inrikesministern eller inrikesministrar länderna. En klubb får överklaga ett rättsligt förbud.

Klubben har gjort under de senaste sex månaderna före ett förbud tillgångar utöver, är dessa också beslagtagits av lagen. De tillgångar som skall användas för välgörande ändamål.

Förbudet beställningar levereras vanligen av polisen. Med upplösningen av någon klubb verksamhet och bildandet av alternativa organisationer är förbjuden. Team varumärkena får inte användas eller spridas till allmänheten.

Förbjudas insignier eller namn visas i alla fall, är det ett brott. Överträdelser av förbudet mot sammanslutningar kan straffas med fängelse i upp till ett år eller med böter. (AP)

http://www.pnn.de/brandenburg-berlin/766799/ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar